igår+idag! :))
Publicerat den

Hejsan! 

Igår var det inget blogginlägg pga tidsbrist. Igår vaknade jag runt åtta, runt halv tio åkte jag och syrran till farmor och farfar på Djurgården! Vi åkte med världens snällaste busschaufför från Nybroplan! Det var massa dagisbarn och när de skulle av önskade busschauffören dom en trevlig dag! :)) 
Alltså, NÄR händer det här på
Lidingö? Jag tycker 9 av 10 av alla busschaufförer ser så uttråkade och arga ut när man kliver på, när man springer till bussen och den väntar, så när man kliver på bussen så ler jag och säger tack, då får jag inte ens tillbaks ett leende eller ett varsågod. Liksom, sorry för att du fick vänta i 15 sekunder.. Haha!! Väl hos dom så umgicks vi och åt kyckling! Ååh, älskar min farfars kyckling! Den smakar gudomligt! :)) 

Idag har jag varit så lat, har typ ätit frukost och gått halvvägs till Willys och halvvägs tillbaks. Jag borde göra andra saker men jag orkar verkligen inte. Jätte jobbigt och minst sagt tråkigt! 

Ajja, jag fikade lite nyss i alla fall. Kaffe och bulle, gott! Ikväll blir det Let's Dance och Biff Rydberg till middag! :DD 
Vad har ni gjort idag? 






Naturhistoriska!
Publicerat den

Halloj! 

Idag har jag, syrran och mamma varit på Naturhistoriska museet! Vi åkte dit imorse och jag kom nästan precis innanför dörren. Vi såg på Cosmonova, åt gott i restaurangen och kollade lite i deras shop! Det var super kul att se på Cosmonova, har inte sett en film där på hur länge som helst? Ajja, nu ska jag chilla ett tag, sen hoppas jag kunna dra iväg mig till gymmet... Hehe:)) 

Vad har ni gjort idag? KRAM! :)) 




Inspo
Publicerat den

Som sagt så har jag ett konto på weheartit.com där jag lägger upp inspirationsbilder. Det kan vara på bilder på frukt, drinkar, citat av olika slag och träningsbilder! Allt för att inspirera så många som möjligt men också för att jag ska kunna få lite pepp till att gå till gymmet! Haha! :))
 
Jag heter onlyemmazz där! Följ mig! :))
 
 



tisdag och sportlov!
Publicerat den

Goddag! 

Lärde mig massa nytt från dokumentären jag såg igår! Ska nog ge er lite tips om träning senare! :)) 
Hur som, nu har jag varit och gymmat samt fixat lite saker. Har precis duschat och sånt och nu ska jag släppa allt för någon timme och bara va. Inte blogga och framför allt inte lägga upp bilder på weheartit. Har använt det så mycket senaste dygnet, haha! Får akta mig så att jag inte blir beroende! ;)) Om ni vill följa så heter jag onlyemmazz där! :)) 

KRAAM!:))

påväg till gymmet! vilda bär är så good! :)) 
körde mycket mage och intervaller på bandet! älskaaa



shopping!
Publicerat den

Idag shoppade jag en del nödvändigheter, så som en ny necessär och lite annat som ni ser på bilden! Jag behövde dessa saker så det är skönt att ha de köpta! Nu är det enda jag behöver ett nytt skärp! Vet någon vart man kan köpa ett, som inte kostar så mycket? Help mee! :))
 
den stora necessären kommer ifrån Kicks, den lilla necessären kommer också från Kicks. Den avlånga(?) sminkborsten är också från Kicks! Sminkbortagningsmedlet är köpt på HM, samma som pudret och Kabuki borsten!:))



en lugn dag!
Publicerat den

Hejsan mina fina!
 
Idag har det varit en helt underbar och lugn dag för mig! Imorse tog jag en lång sovmorgon, åt mannagrynsgröt till frukost och åkte senare in till stan runt tolv. Jag och syrran gick runt i gallerian, åt på Frozen Youghurt och åt på donken. Vi gick runt lite i affärerna, jag fick med mig lite nödvändiga prylar som jag kommer visa senast imorn!
Sen tog vi en lång promenad från Gallerian, genom humlegården till Stadion. Vi åkte förbi Karlaplan och jag köpte lite nödvändiga prylar där med! :))
 
Ikväll ska jag kolla på en dokumentär om träning, sen ska jag kolla på en bra film! Sen ska jag sova, är faktiskt redan ganska trött.. Men jag tycker det är så mysigt att kolla på TV så det gör inget, det kommer kännas värt imorn då jag ändå (förhoppningsvis) kommer lära mig något nytt om träning! :)) Sen kommer jag väl somna till filmen.. Haha!
 
Vad har ni gjort idag? Btw, tack för besöksrekord förra veckan! Ni är bäst! KRAM! :DD
 
 
jag och syrran! (ja, jag fick tvinga henne att vara med på ett foto.. lol) 
fina Humlegården! :))



drömmen!
Publicerat den

Alltså ååh! Jag vill ha det såhär när jag blir stor och flyttar hemifrån! Stora soffor, fint upphängda kläder i mitt sovrum, vitt, stort, mysigt och lite rosa här och var! Sen en liten Mops, ååh! Vill verkligen bo såhär när jag blir 20 typ! :))





frukost med familjen!
Publicerat den

Halojj!
 
Idag vaknade jag runt 10, men det tog sjukt lång tid att ta sig upp ur sängen för att ta sig ner till affären och handla frukostmat! Eller det blev mer en lunch, men mamma och pappa var nöjda med tiden så det spelar inte så stor roll. Haha.. :))
Men brunchen var mysig, och det var lyyyx för mig! Stor frukost att äta med sin familj tycker jag är såå lyxigt då vi inte äter tillsammans på vardagar. Pappa har redan åkt till jobbet, syrran sover och mamma med.. Det är lite synd att det är så, men ändå helt okej. Jag menar, skulle vi ätit frukost tillsammans på vardagar skulle jag nog inte uppskattat tiden på lördags och söndags mornar på samma sätt. Förstår ni?
 
Nu ska jag snart ut på en promenad med syrran! Det blir nog bara att gå runt i kvarteret lite, är fortfarande sjuk så måste tänka på det också. Men en lugn och inte allt för lång promenad skulle passa fint!
 
Vad ska ni göra idag? KRAM! :))
 
 



idag!
Publicerat den

Hejsan!
 
Idag har jag varit sjuk, som sagt. Jag har hög feber och så himla ont i halsen, usch. Så jag har städat mitt rum, blev så uttråkad att jag valde att göra det istället för att kolla på någon serie, haha priceless! Det blev rent i alla fall, mitt rum har inte varit såhär städat på länge kan jag lova! ;)) Sen duschade jag, det var välbehövligt kan jag ju säga.. Haha! ;)) Nu ska jag kolla på Solsidan, senare ikväll ska jag och syrran gå och handla frukost tills imorgon bitti! Vi (jag) vill fira att det är sportlov nu! :DD
 
Vad ska ni göra ikväll/på lovet? :)) KRAM!
 
haha.. så konstig bild. har inte persiennerna uppdragna så det kommer inte in något dagsljus.. då har jag fotat med blixt istället, men bilden ser helt platt ut.. lol



oh ma darlin, stand by me
Publicerat den

Ååh, har ni hört denna låt? Jag tycker den är sååå bra! Spelade den hela dagen igår och jag är fortfarande inte trött på den. Ganska otroligt, om jag spelar en låt om igen och igen blir jag garanterat trött på den efter en halv dag! :))
 
 
ville bara uppdatera er lite med vad som, är jätte sjuk nu och ligger bara i sängen hela dagarna typ. ska försöka uppdatera mer senare idag! nu ska jag kolla på film!:))
 
 



ingen bra dag
Publicerat den

Usch, det har varit den sämsta dagen på länge idag.. Mådde dåligt imorse så gick inte på första lektionen, jag sov istället.. Sen kämpade jag mig iväg till skolan, gjorde mitt bästa på alla lektioner. Var den bästa versionen av mig själv, som jag kunde vara idag, så dagen har inte varit på "botten" men ändå.. Detta var ingen bra dag. 

Efter skolan åkte jag till kören, det gick verkligen inte bra idag. Hittade inte tonerna jag skulle sjunga och lärde mig inte så mycket som jag brukar. Dvs att jag inte lärde mig nya låttexter och sånt. Kom helt enkelt ingenstans i ärlighetens namn. 

Kvällen har dock varit bättre, fick nästan gjord hela NOn och ansökte till sommarjobb! Ska bli super kul att få svar och se om jag får jobba i sommar! Hoppas självklart på ett ja! :)) 

Imorgon ska alla nior i mitt plugg hoppa ner i en isvak.. Hehe, jag kommer inte hoppa i. Vill verkligen inte bli mer sjuk och få typ köldskador på hela kroppen... Usch, nej tack! :)) haha

Hur har er dag varit? :)) 
har inte tagit några bilder idag.. skärpning! ;))



när jag flyttar hemifrån
Publicerat den

Asså, jag har blivit så kär i hundrasen Mops! I mean.. HUR gulliga är dom inte?! Efter att jag köpt lägenhet så ska jag köpa en Mops! Ååh.. Tänk så mysigt att ha en gullig, liten hund ändå? :))) 






lyx och drömmar
Publicerat den

Jag älskar lyx. Att ha en bäddad säng när man kommer hem från skolan, att inte ha något att plugga på en kväll, att ta sig iväg till gymmet med tanken att man är ännu närmare sitt mål idag än vad man var föregående dag, att äta en mysig frukost med min familj. Det är bland annat sådana här små saker som jag tycker är lyx.
 
Resa med min familj, gå runt i något fint shopping center, köpa nya kläder, fika på mitt favorit fik med en kompis en regnig söndag, äta god och egengjord glass en varm sommardag, att blogga utan att stressa (haha:)) osv. Jag älskar detta och allt det är lyx för mig, därför har även jag nu, en dröm att uppnå. Nämligen en dag, kunna leva i denna lyxen. Jag tänker såhär:
 
Jag vaknar i min stora säng, vita lakan, en fin, stor, vit sängstomme, de vita väggarna tillsammans med det stora fönstret gör att jag vill gå upp och påbörja en ny dag. Jag går igenom lägenheten, har på mig en fin, siden kimono och långt rufsigt hår med riktigt mot badrummet. Jag öppnar den vita dörren och på vänster sida finns det en stor spegel, jag ställer mig framför spegeln och ler, "ännu en ny dag!!!" tänker jag med ett leende på läpparna. Väl ute i mitt kök med ett vitt matbord, kakelvägg vid disken, ett stort fönster som lyser upp köket så gör jag mig en kaffe med min vita kaffemaskin, även en god smoothie med alla möjliga frukter, tar fram min dator och kameran, börjar dagen med att fota min frukost, datorn och den senaste SOLO.
 Lägger ut bilden på min blogg, skriver vad som kommer hända den dagen. Dagen går och jag sitter i mitt kök näst intill hela dagen och jobbar med bloggen, mitt företag (WHAT?!!;)) med pauser som går ut på att gå ut på en runda med min Mops.
Kvällen börja närma sig, jag slutar jobba för dagen, ringer lite kompisar och frågar om de vill ses och hitta på något kul. En bild på kvällens outfit läggs ut på bloggen. Kvällen går, vin och vänner överallt, jag är glad. Kommer hem sent på natten, somnar med min Mops bredvid mig.
 
DETTA ÄR DRÖMMEN! Vill verkligen att det ska bli såhär när jag blir stor! Vill verkligen detta, lyx och lycka överallt. Jag vet hur jag kommer vilja ha det när jag är 20, så varför inte börja jobba? :)))
 


 



regnig lördag
Publicerat den

Godkväll! (godnatt haha) 

Idag tog jag en lång sovmorgon, drack smoothies till frukost och tog bland annat på mig en tröja som passar(?!!) nu. Jag har inte ens tränat i en månad och jag har redan gått ner flera kilo i vikt?! Detta trodde jag verkligen inte, trodde att jag hade lätt att gå upp i vikt och svårt att gå ner.. Nu har jag fått bekräftat att det inte är så, känns braaa! :)) 
Efter det åkte jag, syrran och pappa till min frisör på gärdet. Klippte endast 2 cm då frisören sa att jag inte behövde klippa mer..? Har inte klippt mig sen typ i slutet av sommarlovet, så trodde jag hade jätte slitet hår, men tydligen inte! Haha! :DD
Syrran och jag åkte vidare till stan, köpte hörlurar och fikade på Waynes! Älskar Waynes, deras surdegsmackor med salami är typ det godaste som finns!:))) Sen sprang vi runt i perrongerna för att inte missa tuben.. Haha. Har ju regnat hela dagen så när vi kom hem var mitt hår helt genomblött.. Hm, nice.. NOT!

Vad har ni gjort idag? :)) 

undrar om man kan göra dom mackorna hemma också..? ska genast kolla upp recept! haha!:))




happy valentines!
Publicerat den

Godkväll fina!
 
Vill säga glad alla hjärtans dag och önska er en bra kväll! Denna kväll har jag köpt en latte och en sån Activia drick yoghurt utan mjölk då jag fått för mig att den hjälper min mage efter en latte. Är nämligen lite överkänslig mot mjölk, så försöker dra ner på det. Men ibland kan  jag inte hålla mig från en god latte, så då hjälper Activia drycken min mage från att hamna i "obalans".. Ni förstår:))
 
Nu ska jag ta ett bad, läsa SOLO som kom idag och sen somna tidigt. Gud så skönt, är verkligen värd det efter denna vecka. I helgen ska jag in till stan och köpa nya hörlurar, plugga och sova samt gymma. Hoppas på en fika på Starbucks på söndag, köper nog hörlurarna på söndag då också. Blir typ "win win" eller vad man nu säger.. Haha:))
 
Vad ska ni göra i helgen? KRAM! :DD
 



pluggat matte
Publicerat den

Godkväll fina! 

Idag sov jag typ till elva eller något, jätte skönt! Sen käkade jag frukost, skrev en kortare uppsats på lettiska och sen la jag mig i sängen och kollade på solsidan. Skulle jag inte gjort, somnade och sov typ i en timme.. Hehe, kommer nog ha svårt att somna senare ikväll.. Sen har jag käkat middag med familjen, ätit glass och rosmarins popcorn till efterrätt! Hur gott som helst med rosmarins smakande popcorn, kändes fräscht att äta typ..:))) 

Nu har jag pluggat matte i någon timme, hoppas verkligen att jag lyckas på matte provet som är imorgon! Geometri.. Usch, tyckte det var ganska logiskt och lätt i början, nu är det svårt som f*n. 

Vad har ni gjort idag? :D 






min kväll
Publicerat den

Godkväll!
 
Idag har jag storhandlat, gymmat och gjort klart mitt bildspel till musiken! *tack gode Gud, det är över!* Har nojjat såå mycket över det där j*kla bildspelet. Usch, tänk vad mycket energi man kan lägga på att vara stressad?! Helt sjukt egentligen..
Ajja, Nico kom över ikväll ocksåå, gotta love that girl. :))) Vi käkade tacos, åt glass och kollade på melodifestivalen. Var huuur kul och mysigt som helst, har varit så arg hela dagen så Nico gjorde mig glad! Hur som, hon gick hem för ett tag sen. Så jag har typ lyssnat på The Fooo sen dess, tycker typ deras musik är ganska bra faktiskt. Jag har hört deras låtar lite innan, men började lyssna på dom "ordentligt" idag på gymmet. Sprang i takt, på bandet, till några av deras låtar.  Haha :)))
 
Imorgon ska jag sova längeee, plugga matte och gymma. Skönt med en mindre planerad söndag! Vad har ni gjort idag?:DD
KRAM!
 
haha.. jag ser så trött ut.. :((



nya halsdukar!
Publicerat den

I söndags tappade jag bort min enda halsduk.. Eller det var inte ens en halsduk, det var mer en någon form av tub gjord av tyg... Den var hur skön som helst och varm! Men jag kände ändå för något nytt, så jag fick med mig dessa två halsdukar från Lindex! Skulle dock velat ha den på bild nummer 2, vit. Då den inte är lika varm som den andra och dessutom skulle en vit passat bättre till min skinnjacka! Var ändå nöjd med den halsduken, dessutom var det "ta två betala för en" erbjudande så jag tänkte typ varför inte? Haha.
 



mot gymmet!
Publicerat den

Har längtat hela veckan till att gå åka till gymmet för ett svettigt kondition och arm-pass! Nu så ska det bli av! Planerar också att gå alla dagar denna vecka förutom på torsdag. Jag vet inte.. Men jag har något hat mot torsdagar, trots att det är dagen före fredag och att lektionerna inte är så jobbiga och många. Ajja, nog pratat om det! Haha...))
KRAAAM!
 
fick med min nya sport bh som jag köpte i söndags + mina nya träningsbyxor! äääälskar dom!:DD



mysig dag på stan!
Publicerat den

Godkväll fina! 

Idag åt jag som sagt lunch med min gudmor på Jensen Bofhus.. Tror jag det hette? Åt en supergod pepparbiff med potatisgratäng och grönsaker! Lovely! ;))  Var hur trevligt, mysigt och kul som helst! Sen gick vi och fikade, kommer dock inte ihåg vad fiket hette nu.. Drack jose och åt en stooor, supergod kaka! 
Sen hann jag med lite shopping innan jag skulle hem! Visar imorgon vad jag köpt! Var lite smått och gott..;)) 

Sen drog jag nästan direkt till gymmet, körde kondition och armar samt plankan (kan nästan köra i en minut nu!! *stolt*;)). Har kommit på nu vad som är mest avstressande och effektivt för mig. Först kondition, sen armar, plankan, gå på bandet i 20 minuter och lite armar igen! :DD Tycker det är så skönt att få jobba fysiskt med kroppen, det gör mig lugn och jag kan slappna av efteråt! Det här med här med gym är sååå min grej! Haha! :)))) 

KRAM!! 

den kakan var sååå god!! ska se till att jag filar nästa söndag på samma ställe! haha! 
jag i ett omklädningsrum på HM.. WOOPWOOP!!! haha..;))




på väg in till stan
Publicerat den

Godmorgon mina fina! 

Idag skulle jag till gymmet först, men det blev inte av.. Stannade dock hemma och åt pannkakor med banan, super gott! Nu är jag på väg in till stan, ska äta lunch med min gudmor på någon restaurang! Kommer säkert bli hur kul och mysigt som helst! Uppdaterar er mer ordentligt när jag kommer hem! 

Vad ska ni göra idag? :)) 






min kväll
Publicerat den

Min kväll har bestått av en mysig middag med familjen och mys framför melodifestivalen med te och choklad. Det är så avslappnade när ingen är stressad, ååh! Det borde vara lördagskväll alla dagar i veckan! :))
 



shoppingen från förra helgen!
Publicerat den

Hejsan mina fina! Idag har jag varit i stan med syrran, jag letade efter ett par nya gym skor (då jag tappade min ena sko i tisdags??!!). Jag hittade dock inget jag ville ha, men det var ingen fara. Ett par nya Reebok skor kommer till mig nästa vecka! Jihoo! Tills dess.. Får jag träna i syrrans 45:or och hoppas på att jag inte ramlar runt.. Haha;)) Nu ska jag strax ta mig till gymmet! :))
 
Juste! Kom just på att jag glömde visa vad jag köpte förra helgen som jag lovade att jag skulle göra.. Shame on me.. Haha;)) KRAM! :DD
 
en helt vanlig, basic, lång kofta från HM!
 två lite större tjocktröjor, den längst till vänster är från HM och den högra är från Lindex :))
tre helt basic tröjor från Kapphal, super mjukt tyg! :))
sen ett svart skärp, gråa basic mjukisbyxor och ett par leggigs(?)! :DD btw dessa kassar bar jag runt en halv dag i stan, sprang in på HM 4 gånger tror jag? haha... desperat ;))