shopping
Publicerat den

Köpte ju som sagt lite nya kläder i söndags, älskar koftan som är från Monki som jag hade tänkt ha utomhus och tröjorna hittad jag faktiskt på killavdelningen på HM. Tröjorna är billigare där än på tjejsidan så vafan, 2 tröjor från killavdelningen vem bryr sig haha. ;))
 



idag är ingen bra dag
Publicerat den

Jomen, dagen började bra. Jag klev upp efter att ha tryckt på snooze i 20 minuter. Var ensam hemma då så gjorde en smoothie till frukost, skulle jag gjort den när någon var hemma skulle den personen nog inte varit sådär himla glad. Jag tog en tidigare buss till skolan för att vi hade nationella prov i engelska. Skulle jag inte tagit den bussen skulle jag säket ha missat tiden provet började pga massa trafik på Fleminggatan. Provet gick väl bra.
Sen åt jag lunch, jätte nöjd med det på grund av att jag har typ en period just nu där mat är svååårt. Sen var det spanska, svåraste lektionen hittills och jag trodde jag skulle börja gråta eller något efter 70 minuter av 75 min. Sen drog jag hem, var hemma lite och åkte sen till tandläkaren. Samma sak där, skulle jag inte åkt med en tidigare buss skulle jag säkert varit några minuter sen. Inga hål i alla fall.
 
Amanda och jag gick till Hemköp och köpte pizza, jag pantade burkar och skrapade ihop lite välbehövda sedlar. Imorgon är det skola, sen får jag se om jag ska gå ut på kvällen med mina vänner.
 

Borde ha detta leende på läpparna hela tiden, jag är ju så lyckligt lottad. Men asså ja ibland är dagar jätte dåliga.



en kalender
Publicerat den

Då har man äntligen införskaffat sig en kalender för året såhär i slutet av april! Han i kassan garvade och sa "är det inte lite sent för en kalender?" och jag svarade "jo men bättre sent än aldrig haha". Ajja, nu är det plugg som gäller. Ikväll blir det lätt en promenad runt på Djurgården, bästa vädret och blir så glad av det!! :DD
 
 



Händelsefattigt liv osv
Publicerat den

Tjenahalloj hur är läget?
 
Själv har jag ont i halsen och har ätit alldeles för mycket dålig mat denna helg. Har inte bloggat något för det finns typ inget att blogga om. Ooj vad ill adet där lät haha.. Måste vänta några dagar för att få ihop ett någorlunda bra inlägg.. Haha;) I fredags åt jag lunch ute med 2 kompisar, slutade 2 timmare tidigare och kammade hem 1 A på ett prov. WOHOO.
Denna helg var det väl planerat att jag skulle plugga... Meeeeen hur kul är det i jämförelse med typ att kolla på svenska komedier och äta kladdkaka? Nej men jag lovar, ska ta tag i det ;) 
 
Skulle inte ha sagt nej till att få se Island igen! Åh<333
 
 



favoriten
Publicerat den

<3333
 



snapshots from today
Publicerat den

(från vänster) Linnea, Ursula & Julia!! Vi satte oss vid vattnet & kollade på fåglarna haha<3 
<33333 
Fick ett oklart men i alla fall bra betyg på religions provet! Yey! :) 



confessions
Publicerat den

Jag är väldigt rädd för mörkret och särskilt inomhus. Värst är mitt rum på natten innan jag ska sova själv. Kan liksom släppa tanken på att det kan finnas något i mörket om jag inte ser.
 
Jag är rädd för framtiden, jag ser bara det värsta framför mig när jag tänker på den. Ni vet, ensam, fattig och psykiskt sjuk på något sätt. "Uuuuusch jag vill inteeeee"
 
Drömmar och sådant har jag knappt några. Har väl på sin höjd ett mål och det är att ta studenten när jag ska. När andra pratar om sin framtid och drömmar kan jag oftast inte relatera vilket känns så ensamt, jag har knappt något jag vill förrutom att inte hamna i det, enligt mig, värsta. 
 
Jag upplever de 2 bästa känslorna när jag är med människor jag tycker om och älskar (vänner och familj) och när jag är helt säker på att jag kan något. När jag är helt övertyad om att jag klarar av något, BÄSTAA!
 
Jag uppskattar människor som tål att höra sanningen och som inte blir arg när man är ärlig. Desto mer man talar sanning och är ärlig desto snabbare lär man känna personen (mer).
 
 



nationella
Publicerat den

Då var första nationella i gymnasiet avklarat, svenska läsförståelse var det och för min del var det lite svårt. Har aldrig haft någon bra läsförståelse men kom igenom provet tillslut. Det gick nog helt okej ändå. Hur gick det för er?:)
Nu ska jag äta lunch, plugga matte och sen åka hem för att sova lite. Haha, blir så löjligt trött efter dessa halvdagar när jag går förmiddag. För att inte somna blir det någon kopp kaffe innan jag ska börja plugga. Detta inlägg skulle komma upp tidigare idag...
 
En väldigt gammal selfie..



just nu
Publicerat den

Efter en dag med utegympa i hagel & en boll flygandes rakt mot ansiktet ska jag nu bara ta det lugnt framför en film. Svensson Svensson, den gamla filmen blev det & chips med dipp till efterrätt. Juste, det blev hamburgare till middag som blev super god! :) 

Ha en bra kväll! :)) 







idag är ingen bra dag
Publicerat den

Hejsan, hoppas ni mår bättre än mig denna regniga fredag. Jag är lite ledsen idag och sånt, vet inte riktigt varför egentligen men när det blir bättre väder kommer jag säkert må bättre! Istället för att deppa över saker som är dåligt tänkte jag vända på det och skriva en lista på 3 saker jag ser fram emot idag! 
 
1. Idag får vi långlunch så då ska jag och några vänner åka in till stan. 
 
2. Ikväll blir det god middag och efterrätt, vet att middagen blir god för jag och Amanda ska laga den trots att jag inte ens vet en vad vi ska laga. Haha, ajja vi kommer på något, är sugen på kyckling. Efterrätt kommer bli såå gooott :))
 
3. Helgen, imorgon kväll kommer bli bra. Känner på mig det, taggaaaar!!!;)) 
 
 



taaack!!
Publicerat den

Ville bara säga tack för de fina kommentarerna på inägget nedanför! Det gör mig jätte glad! KRAM och godnatt hörrni :)))<333
 
Wiihoo!



skärp er!
Publicerat den

Otrevliga och taskiga människor, vad vill ni? Vad är erat mål med att vara så? Det tar ju bara ner en själv, att vara så taskig mot en människa, har du inget annat för dig? Varför inte vara snäll mot människor som gillar och respekterar dig? Varför sabba allt mellan dig och en annan person bara för att den personen gjorde (OBS) en sak som du inte gillar?  Varför lägga sin energi på att hata när du istället kan hitta en lösning och komma ut ur det en dag? Kanske till och med älska personen en dag?
Varför välja att göra någon annan ledsen när du kan göra en person glad? 
 
Alltså folk får skärpa sig nu. Att lägga sin tid och energi på att trycka ner, vara taskig och otrevlig, varför väljer man det? Antagligen för att personen som börjar mår dåligt och mår bättre av att se andra må dåligt och vara ledsna. Jag vet inte, vet någon av er?
En annan sak som jag undrar, varför har vissa människor ingen spärr när det gäller vad som är okej och inte? Jag förstår att ett misstag kan ske, vi är bara människor men samtidigt, att hålla på länge och medvetet? När man redan en gång sagt att "det räcker nu"? Har personen inget samvete? Mår personen inte dåligt själv av att h*n behandlar andra människor så? Och sen en sak som jag tycker är hemskt jobbig, varför säger man inte förlåt? HUR svårt kan det vara att inse att "ja jag gjorde en annan person ledsen, jag gjorde fel och jag behöver be om förlåtelse"? I mean hur svårt har inte folk för detta idag och särskilt när man faktiskt märker på personen att h*n blivit ledsen?
 





sjuk & bullar
Publicerat den

Börjar känna mig lite sjuk, ont i huvudet & varm. Får se om jag går till skolan imorgon. Wää får typ ångest redan nu för att jag inte vet riktigt om jag ska gå. Hur som helst, igår bakade Amanda bullar som blev såå goda, åt några igår & ska nog gå & ta någon mer nu. Haha, kanelbullar är min nya last! ;) 




lördagsfika + grillning
Publicerat den

Godmorgon! Vaknade för inte alls länge sen, super skönt att få sova ut! Igår mötte jag upp Moa i Skanstull & vi åkte till Vällingby där vi mötte upp Nellie. Vi fikade på Waynes vilket var så mysigt, sen gick vi runt lite i centrumet(?) innan vi åkte hem till Nellie. Där var Henric & vi bestämde oss för att grilla på några bergsklippor! Gick bättre än väntat hahah;)) 
Sen gick vi hem till Nellie igen & pratade. Jag kom hem runt halv 12 efter en rolig & mysig kväll! 

Vad gjorde ni igår? 


Från vänster, Henric, Nellie, jag & Moa!



Edinburgh, Skottland
Publicerat den

Edinburgh var väldigt fint! Rekomenderar alla som gillar kultur och historia att besöka denna stad!
 
Edinburgh Castle!
 
Skottland är så vackert! Höga berg och gräset är grönt överallt ;)
Finns många sådana här hus!
Så fin solnedgång det var en kväll!



äntligen hemma
Publicerat den

Halojj! 
 
Måste börja med att påpeka att de var så skönt att komma hem igår! Även fast jag gillar att resa och se nya platser hade jag mer hemlängtan denna resa än vad jag någonsin haft innan på någon resa. Idag ska jag träffa några kompisar för en fika, har saknat dom!!:))  Ni får se bilder från Edinburgh senare idag!! Kram!
 

2 selfies med the palace of Holyroodhouse i bakgrunden!



idag åker vi hem!
Publicerat den

Godmorgon! 
Idag blev det att gå upp tidigt för att äta frukost & packa ner det sista, för idag ska vi hem. Ska bli skönt att komma hem, det känns som att vi har varit här i 4 veckor fast vi bara varit här i 3 dygn lite drygt haha. :)) 
Vi står i skrivande stund på Edinburghs flygplats & ska snart checka in. 

Hotellfrukosten!! Så god!:)) 
Igår efter middagen tog vi en promenad hem & jag fotade bara lite med telefonen. En bild på ett fint, upplyst hus & en gata med spår på marken. ;)



launch
Publicerat den

Godmorgon!

Imorse klev vi upp halv 6, åt frukost & packade ner det sista. Jag åt en bit av en paj till frukost & massa frukt, men fick så ont i magen efter? Så konstigt, men som tur var släppte det efter ett tag. :)) Just nu i alla fall sitter vi i en launch på Arlanda & vi fick precis veta att vårt plan är försenat, så vi lär va kvar här ett tag. Men vad gör lite förseningar när man har launch? Haha;)) 

Vet för övrigt att det finns WiFi på hotellet så kommer säkert skriva några inlägg i Edinbourgh! Ha en bra dag! :))




lunch och resor
Publicerat den

Lunchen hos min släktling var suuper god och det var mysigt, vi avslutade allt med tårta och så kollade vi på lite bilder som några andra släktingar skickat. Fick bland annat se bilder från Malta, blev genast lite avundsjuk på några vänner som ska åka dit i sommar. Haha! Det såg så fint ut!! Men hur som helst, livet är långt och jag kommer se Malta en dag;) Dessutom ska jag ju faktiskt till USA i sommar, känner på mig att det kommer bli så kuul! :) Nu ska jag packa för Skottland (var det visst) som jag åker till imorgon! Kram!:))
 
 



annandag påsk
Publicerat den

Halloj! 

Idag drog jag mig lääänge, somnade sent igår nämligen efter att ha sett några avsnitt av "det okända". Efter någon timme imorse gick jag upp & gjorde frukost. Idag bestod den av vanlijyoghurt med äppel & bananbitar i samt en grapefrukt. Ska lätt äta det fler gånger, enkelt & gott! :)) 
Nu ska jag & min familj iväg till en släkting för att äta lunch! Ska bli kul! :) 




söndagskväll
Publicerat den

Godkväll! 

Just nu kollar jag på det okända med syrran. Kan verkligen inte kolla på det själv för blir så himla himla rädd då. Men det är ju såå spännande så ibland bara måste jag titta! Jag tror verkligen stenhårt på att det finns övernaturliga saker. Tror ni på det? 

Såg föresten Kenza idag på Hemköp! Hur coolt? 






påsktårta
Publicerat den

Ikväll efter middagen letade jag och Amanda eftr våra påskägg vilket verkligen är en tradition från när vi var små och som faktiskt hållt i sig. Eller ja.. Det blir alltid att vi letar efter påskägg när vi är hemma i alla fall. Haha;) Idag när jag kom hem så hade min syster gjort en påsktårta så det luktade nybakad chokladtårta i hela lägenheten. Heelt underbar doft och tårta var minst lika underbar! :))
 
 



friday night
Publicerat den

Igår efter att jag käkat middag med family så åkte jag till Moa där några kompisar var. Vi dansade framför TVen till videos på youtube, uttryckte vårt hat mot AIK & sen somnade vi i Moas soffa runt 3 inatt. Haha!! Det var jätte kul & supermys! Tog dock tyvärr inga bilder igår, finns bara några skeva videos haha! 

Men middagen jag åt innan jag åkte var så good & vi dukade fint så tog några bilder, titta bara! Haha:))) 





söndag?
Publicerat den

Idag tycker jag verkligen att det känns som söndag just för att jag hade ledigt igår & det då kändes som lördag. Men det är ju långhelg & då brukar ju dagarna blandas lite för mig haha:) Idag har jag & mamma varit på IKEA och köpt en byrå till min walk in closet. Det ska bli skönt med en riktig möbel i min garderob & denna verkar passa bra! Efter lunch på IKEA är vi nu påväg hem! 







throw back thursday, London!
Publicerat den

Var ju i London och här är lite bilder från den resan! Höstfärgerna på löven och att det var soligt ibland och regnigt ibland ger bilderna lite olika känsla. Men älskar London och hoppas få att åka tillbaks nästa vår! I höst har jag och min familj en annan resa inplanerad, men vi får se om det blir av! Åh hoppas verkligen det! :))
 
framför Big Ben!
shoppiiing!
På Oxfordstreet!
St. Peters kyrkan!
Jag i slottet som ni ser på bilden ovanför!
Denna bild är helt klart den bästa får London resan tycker jag! Älskar färgerna, vägen som typ skapar ett djup i bilden och bänken, den ger en lite vintage känsla haha! ;)



Skärtorsdag & våfflor
Publicerat den

Tjaa! Hoppas allt är bra med er! Själv är allt helt okej här, känns som att jag är lite sjuk eller börjar bli sjuk.. Ajja, hoppas jag blir bra snart! Fick ett mejl idag om att jag har fått ett sommarjobb! Weey! Nu ska jag bara gå på ett infomöte i maj & hoppas på att allt går bra. :)

Nu ska jag äta mina våfflor & kolla på kärlek Delux. Visst ser de goda ut? Haha:) 






möte & lunch
Publicerat den

Halloj! 

Idag började påsklovet vilket har varit sååå efterlängtat för min del! Sovmornar & minimalt med plugg behövs, ska till England också på tisdag! Ska bli så kul att se en ny stad, nämligen Edinburgh! Wihoo! Idag har jag varit på utvecklingssamtal mitt på dagen vilket var sådär, men gick relativt bra ändå! :) Sen åkte jag hem en snabbis, köpte en sallad på Hemköp, sen åkte jag & träffade Natti & vi lunchade tillsammans i humlegården! Ser fram emot picknicks och sånt där när det blir lite varmare!