träning/workout/call it whatever
Publicerat den

-Tränade ju igår, ajj vilken träningsvärk jag har i benen!
-Jaha, vad tränade du?
 
Jaa.. Hehe, just det. Vad tränade jag? Jag har sen typ i juni tränat från dessa videos från youtube! Jag sätter min dator eller mobil på golvet/en hylla och gör som hon i videon! Om jag gör det rätt känns det verkligen i benen, magen eller vilken del av kroppen man nu vill träna. Själv har jag tränat utifrån den första videon där man jobbar med mage nu en längre tid och inte alls tänkt på vad jag äter. Måste säga att jag verkligen märker hur jag blir bättre och orkar mer för varje gång! Men nu har även börjat köra ben nu när jag såg videon som är under den första! Dessutom har dom en massa andra videos som dom fokuserar på en viss del av kroppen eller cardio videos!
De kostar inget, de är inga svåra övningar och man känner resultat snabbt! Dessutom behöver du inte ha ett helt gym hemma. I vissa videos behöver du bara en hantel för att göra en specifik övning! Detta tycker jag är så himla bra! Rekommenderar verkligen alla som har tankarna på att kanske börja träna att testa något från deras videos!
 
självklart utgår dom från VS modellerna i vissa videos ;)
OCH NEJ! jag tycker inte det är töntigt eller något sånt att följa dessa videos. tycker det är awesome! :D



tisdag, längtar till fredag ;))
Publicerat den

Hejsan!
 
Idag har jag och syrran tagit det så lugnt och faktiskt inte bråkat på hela dagen. Haha, väldigt ovanligt nu för tiden. ;) Jaja, jag har målat naglarna rosa faktiskt. Väldigt ovanligt för mig då jag inte tycker rosa är för tjejigt för min smak, men varför inte testa en gång? Sen är det ju alltid bra att öva.. Kunde nämligen inte alls  måla naglarna i vintras, nu är jag faktiskt rätt bra! :D
Nu ikväll ska jag till Karlaplan för att träffa mamma, vi ska nämligen på gospel! Jag fascineras faktiskt väldigt mycket av gospel, även opera. Människorna som sjunger gospel är alltid så glada och dom kan sjunga mjukt men ändå starkt. Att andas med magen samtidigt anser jag vara så svårt! Har försökt nu i flera veckor med att försöka lyckas, det går långsamt framåt men ändå så är jag så långt ifrån att lyckas! Haha! Opera, att kunna sjunga så starkt utan mikrofon tycker jag är en fantastisk fakta om vad människan kan åstadkomma! Sen tycker jag det även är väldigt kul med musik som har historia bakom sig eller som har en mening. Som man sjunger eller lyssnar på för att det finns en mening eller alltså något förklarnade typ. Men jaja! Haha! :DD
 
Nog om det, vad ska ni göra ikväll? KRAM! :)
 
 
 
 



kul dag igår!
Publicerat den

Tjabbaaaa!
 
Så himla härligt med höstlov? Oh yess! Igår så var jag i stan hela eftermiddagen med Natti! Var verkligen så himla kul och så mysigt! Vi käkade på Frozen Youghurt, sprang runt inne på Media Markt, sprang runt i massa affärer, träffade en vän och  stod och väntade på tuben i 10 minuter eller något sånt?! Då det var kort tåg så hade tuben stannat i mitten av perrongen? Sen drog vi till lite mer lugnare fältöversten, käkade på donken och sen bar det av hemåt. Alltid så sorgligt att säga hejdå.. :( Ajja, sen när jag kom hem åt jag tårtaaaa som var så himla god! Sen kollade jag på solsidan som vanligt, smsade med lite folk och beställde en väska från Nelly! Den kommer passa perfekt som skolväska! Ni ska få se den snart på  bild!
 
Nu ska jag träna, städa mitt rum kliniskt rent och sen duscha! Vad ska ni göra idag? Har ni också höstlov? PUUUSSS!!
 
får inte upp den andra bilden? whaaaat?



södra delen av huvudstaden
Publicerat den

JAG ÄLSKAR SÖDER!! Nej men seriöst, idag besökte jag och familjen fotografiska och hade en så himla mysig vistelse där! Efter x antal timmar där+lunch så gick vi upp för trapporna för att kolla på utsikten över Stockholm medan vi gick mot bilen. Det var verkligen avkopplande att gå i stan på kvällen då jag älskar stadsliv och solnedgångar! Denna dag har inte alls varit slöseri med tid tycker jag! Nu är det ju höstlov också! Kan det bli bättre?!
 
Vad har ni gjort idag? :D
 
satsade på kjol idag! det ska jag fortsätta med! så bekvämt och snyggt?! varför har jag inte upptäckt det förän nu?!
om jag gillar mitt hår? svar nej :)
fint genom fönstret!
luuuunch!
"mamma! du fotar mig så fotar jag dig!" :D
 har redigerat denna bild ljusare ;)



två favoriter från sommaren!
Publicerat den

Ååh! Dessa två bilder tycker jag är så fina! Båda är från samma ställe som ni ser och detta var när jag och familjen var i Greenwich i England! Vi besökte noll punkten och var på museet och besökte detta skeppet! Minns verkligen allt och det var så roligt att vara där!
 
bilderna säger så mycket till mig och det var verkligen så fint och roligt att åka till detta ställe med familjen! att kolla på museum gillar nämligen inte alla i min familyy ( hehe;))men detta var verkligen kul! rekommenderar alla att besöka det någon gång! :D



söndag
Publicerat den

Hejsan!
Gud så avslappnad jag har varit idag! Igår så sjöng jag och kören (+en annan stor kör;)) på Saga teatern och det var verkligen så kul och gud så bra jag mådde hela kvällen! Det riktigt pirrar av glädje i magen idag!
Denna dag började med att jag lyssnade på några radio program, då jag tycker det är så mysigt att lyssna på radio på morgonen! Sen åt jag en lång frukost med mina föräldrar. Vi pratade om allt möjligt, allt från gårdagen till framtida gymnasieval (nervös) då jag faktiskt nästan är ganska säker på vad jag vill göra när jag blir stor men det är ändå så svårt! Jaja, det kommer lösa sig inom snar framtid hoppas jag! Haha! :)
Sen har jag tränat (ska ge er tips senare! :D) och tagit en lååång dusch, rengjort ansiktet (vilket verkligen behövdes haha) och till sist smörjt in mig med VS body lotion. ;)
 
Nu ska jag snart klä på mig lite kläder och sen fota lite för att sen åka iväg och handla! Vad ska eller har ni gjort idag, babes?
 



lördagskväll
Publicerat den

Hejsan!
 
Dagen och kvällen har varit lång kan jag lova! Idag har jag och syrran varit på bibblan i centrum och pluggat då jag har ofantligt mycket nästa veckan, även hon. Vi träffade även mamma och pappa i centrum och fikade efteråt! Sen har jag kommit hem, lagat bananpannkakor, (älskar bananer och särskilt smaken sen typ i onsdags?!)  tagit det lugnt, pratat i telefon, ätit middag och nu väntar jag bara på att klockan ska slå 10 över 9 för då ska jag åka till saga teatern och medverka på kulturnatten! Ska bli superkul och jag längtar verkligen! Älskar ju att stå på scen och sjunga nu för tiden, och körgruppen som jag är med är alla så snälla och mysiga så då blir det bara ännu roligare! Tills dess ska jag fortsätta fixa mig och äter lite snacks (hehe) som ni ser på bilden nedanför!
 
Vad ska ni göra ikväll? :D
 
jag nuuu! :) (varför pissdåliga bilder??)
älska?! (mina fötter.. hehe) :D



blogga oftare?
Publicerat den

Blogga oftare? Haha.. Jo tack, gärna för mig! För jag vet hur tråkigt det är att gå in på en blogg och det inte finns något nytt att läsa eller någon ny bild att se! Grejen är den att jag har så himla mycket i skolan, alltså det är verkligen extremt. Men efter höstlovet ska det bli ändring så hoppas verkligen att jag kommer kunna blogga mer då! Vill verkligen komma någonstans med denna bloggen då jag för det första har viljan, men också att jag verkligen (jag lovar!) lägger ner tid på den! Alltså varje helg lägger jag minst ner 5 timmar på att redigera bilder, ta bilder och att skriva inläggen! Det tar längre tid än man kan tro (iaf för mig) att skriva ett inlägg jag själv blir nöjd med!
 
Nej men, vill ni att jag skriva mer? Skriv i kommentarerna! Om jag uppdaterar varje dag kan ni typ förvänta er ett inlägg på vardagar men fler på helgen. Kommer nog skriva mer på vardagen om detta lönar sig på minsta sätt! Haha! :D
 



thanks God its Friday
Publicerat den

Thanks God it's Fridaaay!!
 
Hejsan! Visst är det så sjukt nice med fredag?! Har längtat och minst sagt väntat hela veckan! Haha.. Nej men det är väl så varje vecka kan jag tänka mig? Idag var skolan mer lugn än vad jag kunde tänka mig när jag vaknade 10 i 7 imorse. Men gud så skönt ändå med en lugn fredag och kvällen kommer spenderas hemma med massa god mat och roligt sällskap i telefon.
Men jaja! I helgen ska jag chilla då jag faktiskt känner mig lite sjuk.. Imorgon hade jag planerat in en middag med några kompisar men tror inte det blir av då jag är sjuk.. Tråkigt det! Men på onsdag ska jag i alla fall på bio med min bästaaa så det kommer nog bli awesome!
 
Vad ska ni göra i helgen? :D
 
jaaaaaa bild från i somras men ska ta nya bilder imorgon! PUSS!



igårkväll+shopping
Publicerat den

Tjabbaa! Söndag idag och trots att jag somnade ganska sent igår så vaknade jag tidigt imorse. Idag hade jag tänkt åka in till centrum för att plugga. Ååååhhh vad tråkigt! Men måste få klart so:n snart så det är väl bara börja ta tag i det så fort som möjligt. Igårkväll var jag och mina föräldrar på bio, vi såg "Diana" och den var bra! Var kul och mysigt att gå på bio med dom! :D Igår så shoppade jag och mamma lite kläder också! Är jätte nöjd med allt!
Vad har ni gjort senaste dygnet?
 
och shoppingeeeeen!
en t-shirt, en skjorta, en blus likande tröja och vanliga svarta jeans! :D



senaste veckan
Publicerat den

Lite bilder som jag tagit randomly hela veckan! Haha! :D
förra helgen hade mamma och pappa varit gifta i 21 år! idag rensade vi dock ut rosorna..:(
syrran och jag spenderade lördagskvällen ensamma, därmed schnitzel och kroketter ;)
ägg och bacon is the shiiiaaat :D
lite super goda kakor bakade vi förra söndagen!
hade jätte svårt att hålla kameran stadigt? men tyckte bilden blev lite cool efter redigering :) lol
åt på Fridays i söndags kväll med 6 vänner! super mys! ljuset fukade dock.. lol
underbar solnedgång, blir helt kär! är svag för solnedgångar! haha;)



onsdagskväll
Publicerat den

Godkväll allesammans!
 
Kom just på att jag inte bloggat på jätte länge, men jag har haft annat att göra tyvärr... Hehe;) Nej men okej, jag är typ seg i hela kroppen och orkar knappt göra något på lektionerna? Alla lärare som säger "snart är det nationella proven" och jag säger typ "ja, jag är skit stressad var det något mer eller?!". Blir riktigt sur på lärare som inte tror att vi vet, det har liksom alltid varit så att nian har man nationella prov. Nej, nu ska jag sluta klaga.
 
Hur är det med er då? Såg nyss att jag hade fått lite fler besökare, vad kul! Har ni sett löven på träden? Lite svårt att missa dock, men guuud så underbart det ser ut! Vill typ åka till Djurgården och ta hundra tusentals bilder på löven! Hösten är allt mysig, men sommaren slår alla andra årstider!
 
Haha, nu har jag babblat och bytt samtalsämne hit och dit. Ajja, hare bäst alla! KRAM!