its ma birthday!
Publicerat den

God morgon finisar!
 
Imorse kom mamma, pappa och syrran in till mitt rum och sjöng. De hade med sig en bricka med smörgåsar och paket! Ååh, jag blev så glad! Fick tre böcker som jag faktiskt vill läsa och gymkort på M3 gym i Gåshaga! Hur glad som helst, trodde aldrig att jag skulle få det gymkortet!
 
Nu ska jag och pappa iväg till Centralbadet för att koppla av, känns verkligen behövande då jag varit sjuk i fredags och för att jag sprang runt så mycket på stan igår.
 
Hörs senare!
 
varför så dålig bild? i Picasa såg den bra ut..?
tre böcker och ett gymkort! kunde inte varit gladare, fick också pengar av min släkt som jag inte ville ta kort på. :))



sitter på Waynes ensam?!
Publicerat den

Godaaaag!:)) 

Lördag idag! Hur nice!? Imorse gick jag upp 10, duschade och käkade frukost för att sen runt halv 12 åka till Jensen Norra för att gå på deras öppna hus! Var hur fint och nytt som helst, gillade verkligen miljön och så! Om det är lika på Jensen Västra kommer jag lätt vilja gå där! Känns förresten hur skönt som helst att ha gått på 3 öppna hus inom loppet av 2 veckor, har verkligen fått koll på vad som verkar passa mig och inte. 

Direkt efter det åkte jag från Rådmansgatan till T-centralen för att shoppaaa! Men, när jag kommer till tc så är det så lite folk (mindre än vad det brukar vara på lördagar i alla fall) och jag måste liksom kolla på en skylt 3(!!!) gånger för att fatta att jag kommit rätt. Haha, är så virrig nu för tiden! ;)) 

Nu sitter jag i alla fall på Waynes ensam, för att jag inte har en aning om vart Natti tog vägen, och vilar benen. Har handlat allt jag ska ha, förutom mjukisbyxor och skärp. Hittar inte något skärp någonstans?! Tips på vart det finns? :DD

KRAM!

var så himla hungrig, varm choklad och surdegsmacka med salami var givet. (så himla gott!!) 
tog denna bild i torsdags, med mobilen, and I need to say that I like it haha:))



så glad!!
Publicerat den

Ååh, mina nya skor kom igår!
 
Skorna jag bloggade om i inlägget under, började jag genast leta efter på nätet. När jag hittade en sida som sålde skorna och som hade min storlek(!!!) så beställde jag dem nästa dag. Och igår gick pappa och hämtade dem efter att vi hade varit på öppet hus på Kungsholmens gymnasium, som förövrigt verkade hur bra som helst.
 
Igår mådde jag nästan konstant dåligt hela eftermiddagen, var jätte illamående och hade lite men också de, konstant huvudvärk. Jätte jobbigt, så idag är jag hemma. Saknar dock Emma, det gör jag i och för sig alltid när jag är sjuk nu gör tiden men haha, ni förstår :)). 
 
Nu är det helg och har planerat lite saker denna vecka, bland annat en shoppigrunda med Natti. Behöver verkligen fylla på garderoben med lite nytt, snart vår ju! (NOT!!) Imorgon ska jag också gå på öppet hus på Jensen Norra med pappa, planerar dock inte att gå där, men kul att se hur det ser ut då jag ville gå där typ i somras! Haha ;))
 
Det sämsta med öppna hus på helgen är att man behöver ställa in andra saker, som min födelsedags brunch med Natti. Usch, hade pratat om brunchen hur länge som helst, sen får jag veta att det öppna huset krockar och behöver verkligen gå på det. Ni kan ju gissa hur det "grät kik meddelandet" lät.
 
 



dagens planer+fyller år om en vecka!
Publicerat den

Godmorgon, allesammans!

Igår så fixade jag, syrran och pappa massa saker, bland annat handlade. Sen blev jag så sugen på att se på bio så vi skyndade oss hem och beställde biljetter till "Sune på bilsemester"! Vi käkade lite och sen åkte jag och syrran till Sergel. Köpte popcorn och cola, super mysigt! Älskar ju att gå på bio! 

Idag har jag bara chillat nu på morgonen, ska strax dock börja laga dn äppel paj med Amanda! Vi får se vad jag kommer tycka denna gång, gillar ju egentligen inte paj.. haha;)

Sen vid halv tre ska jag och Natti ses i Ropsten för att sen.. gissa vad.. gå på bio! Haha! Nej men, det är Nattis present till mig eftersom att jag fyller år om en vecka! Nästa lördag ska vi som planerat gå på brunch och på söndag nästa vecka ska pappa och jag åka till central badet! Hur kul?! 

KRAM!:)) 




wanties
Publicerat den

OMGAAAD!!! Jag vill ha dom, hur snygga skulle inte dessa skor vara till våren?! Svart skinnjacka, svarta jeans, en svart hoodie med något coolt tryck på och dessa skor. Samt lite silverringar, lockar i håret och ett silver armband? Ska se till att skaffa skorna så att jag kan rocka den outfiten till våren. ;))
 
 



låt mig uppleva detta igen.. snälla
Publicerat den

för att.. få vara där, så långt bort ifrån alla andra, var så befriande och långt bort från verkligheten. 



börjar nog bli sjuk..
Publicerat den

Jag börjar nog bli sjuk, liksom åka på en riktigt förkylning. Jag var inte sjuk på hela hösten, men nu är det tydligen dags. F*n, jag har inte tid!! 
I torsdags var jag sjuk, hade feber, ont i huvudet och var dålig i magen. Nu imorse när jag skulle dricka kaffe och käka bröd smakade inget som vanligt. Nu börjar jag få ont i huvudet och allt, tro det eller ej.. Men jag har på riktig ont i näsan, när jag andas med näsan. Usch.. Hata förkylningar. 

Jag har verkligen inte tid med att vara sjuk nu, för snart börjar ju nationella proven och vårterminen i nian är ju viktigaste terminen i hela grundskolan typ! Får hoppas att detta är något som går över på en dag, men det känns inte som det.. :((

Jag behövde bara skriva *av mig* lite, är också lite irriterad för att jag inte gjort något vettigt överhuvud taget denna lördags kväll.. Ajja, godnatt❤ 
 




haha yepp ;))
Publicerat den






lördag och snö..
Publicerat den

God eftermiddag, finisar!
 
Det snöar?! Vad i ..?! Jätte sorgligt, super deprimerande och allt. Men jag får väl försöka tänka lite positivt och göra att varje dag går fort fram tills snön smält! Förutom att se till att göra något mer än att gå i skolan och plugga varje dag måste dagarna fyllas med andra saker också! Som att träffa kompisar, ha många hemma spa dagar och kolla klart de sista säsongerna av Gossip Girl! :D Då går nog veckorna snabbare ändå! :)))
 
Hur som helst, idag har jag käkat frukost med familjen, följt med mamma och pappa till kemtvätten för att hämta ut några mattor + handlat! Mamma ska opereras på måndag så måste lära mig att tycka om att åka till Willys och handla varje helg! Ough.. Kommer bli svårt!
 
Nu ska jag kolla på Gossip Girl (längtat hela dagen haha;)) och sen ska jag redigera och ta bort bilder från Thailand! Ni får se fler sen! :)) Tänker också på att skaffa en ny kategori här i bloggen som ska heta "mode". Nej men, jag börjar faktiskt bli lite intresserad av mode.. :))
 
precis landat på Bangkoks flygplats, klockan var 6 på morgonen och soluppgången var super fin!
 stranden vi alltid bor på! *där det är så långgrunt*
 så ljuuuust
 finaste stranden på hela ön.. haha ;)) vattnet är fantastiskt!



Dramaten igår!
Publicerat den

Godmorgon, fina!

Igår var jag hemma hela dagen och sov samt sprang på toaletten hela tiden. Hade massiva magproblem och hög feber, men idag ska jag gå till skolan! Har ett förhör att fixa nämligen! 
Igår var jag hur som helst på Dramaten och såg Amadeus med mina kör-kompisar. Jag fick en biljett i julklapp av min kör ledare som är med och spelar fiol i teatern. Den var 3 timmar lång eller något sånt och jag som fortfarande har jetlag.. Ni kan ju gissa vad som nästan hände i andra akten.. Haha.:)) 

Annars var föreställningen hur bra som helst! Kom hem halv tolv igår kväll, så var verkligen döds trött och somnade super snabbt. :)) 

Ha en bra dag, finisar! 
det var inge folk i tunnelbanan satt jag tog en bild på mig själv i fönstret.. japp, kommer dock aldrig hända igen:)) 
Dramaten!:)) 



onsdags morgon
Publicerat den

Godmorgon! 

Jag vaknade för typ 3 timmar sen men har legat i sängen sen dess. Har också ätit frukost två gånger, nu är ju klockan halv två "i min tideräkning" så att säga så frukost och lunch har jag käkat=två frukostar. ;)) 
Ska snart klä på mig och dra mig iväg till skolan. Igår när det blev mörkt ute så tänkte jag att det skulle vara dags att gå och lägga sig, för att sen vakna när det är ljust ute. I Thailand (till exempel) är det ju så, på dagen är det ljust och på natten är det mörkt punkt slut.  
Att vakna för att märka att det inte blir ljusare utan att det fortfarande är mörkt gör mig så trött (no shit). Jag känner liksom att förra veckan var jag på topp, jag ville göra allt där och då. Men nu, vill jag bara lägga mig under täcket och vakna när det blir mars typ. 

Okej, va depp det blev. Imorgon ska jag på teater på kvällen och undrar hur det kommer gå.. På fredag ska jag in till stan för att fika med Natti, har verkligen saknat min bästiiiee!❤ 

Ha en bra dag, finisar! KRAM! :)) 

påväg ner till poolen på hotellet i Bangkok! ååhh.. 
innan vi skulle käka buffé på hotellet första kvällen i Bangkok! tänk att detta var i lördags.. :(( 


I NEED THAT FRAPPE NOW. 



hemmaaaa :(
Publicerat den

Hej, finisar! 

När jag kom ut från Arlanda var det första jag la märke till att luften jag andas ut blev som rök/synlig (tappat orden nu bara för det). Sen att det inte var snö och att det blev kallt om händerna. Att komma hem sådär från en varm, ljus, enorm och trafik fylld huvudstad i Asien till i jämförelse kalla, mörka, lilla huvudstaden med max 6 bilar som man ser när man kommer ut är en stor omväxling. Tänk att man kan ta sig runt sådär på mindre än ett dygn? Nu mellanlanda vi i Zürich efter tolv timmars flygresa för att byta plan där, men ändå. 

Vi kom hem mitt på dagen, jag har ont i benen efter att endast suttit ner i tolv timmar. Hoppas det går över snart, höger ben var värst när vi skulle av planet på Arlanda.. Buhu, men
jaja, det kommer att ha gått över smart ändå:)) 



me for the momentooo, är väl sådär lagom sliten, ska strax gå och lägga mig, halv tio i Thailand nu, börjar bli trött.. haha;)) 




påväg till Bangkok!
Publicerat den

Hejsan finisar! 

Nu sitter jag och familjen i flygbolagets lounge på Krabi flygplats! Flyget går om en halvtimme mot Bangkok där vi stannar i ungefär 3 nätter! Planet går kvart i tolv på natten, super skönt, då sover man ju hela vägen till Zürich där vi mellanlandar! Jag är hemma den 7! 

Hur som helst, imorgon ska vi (jag och familjen+min gudmor och hennes sambo) käka på en superfin restaurang på hotellet där min gudmor bor, som ligger på taket! Hur nice?! Det är klädkod och allt så ska försöka köpa ett par skor i Bangkok senare idag! Ska ta mycket bilder så att ni får se! :D
Dagarna på Koh Lanta har varit helt underbara! Vi träffade några kompisar där så vi käkade middag med dom näst sista kvällen, hur mysigt som helst! :D 

Nu går flyget! KRAM!❤ 

morgonens soluppgång! helt underbar! 
bruden i receptionen skrev WiFi lösenordet på biljetten! här verkar dom ha koll;)) haha..
morgonens soluppgång! helt underbar! 

(det här inlägget skulle kommit upp tidigare idag..)