ingen matlust
Publicerat den

Idag är jag hemma från skolan på grund av att jag igår kväll hade feber och kände mig allmänt hängig. Idag är det är likadant.
På senaste tiden har jag typ stört mig på egentligen all sortes mat, mattider (frukost, lunch, middag) och bara allmänt hur mycket folk pratar om mat. Mitt problem är att jag inte känner mig hungrig längre, jag kan vara mätt i flera timmar efter att jag ätit liksom 2 mackor. Då har jag också tryckt i mig mackorna eller ätit upp de på en halvtimme för att jag bara inte orkar bry mig om maten framför mig, eller för att jag inte varit hungrig. Idag runt 12 började jag få huvudvärk, kom på att jag inte ätit något sen klockan 3 igår. Det är alltså ingen mat på 21 timmar. Jag får ont i huvudet om jag inte har ätit på flera timmar, annars känner jag inte av någonting. Jag känner ingen hunger längre helt enkelt.
Jag minns förut, då var mat en jätte stor del av mina dagar och jag älskade att äta. Det fanns ingen gräns riktigt och jag kände mig hungrig bara efter 2-3 timmar. Jag pratade om mat som att det vore "liiivet". Nu är det bara jobbigt och jag tänker att jag helst vill äta så lite och på en så kort tid som möjligt speciellt innan frukosten och middagen.
 
Jag vet inte vad det här kan bero på, kände på samma sätt en tid i höstas så är osäker på att det kan vara mini pillerna som jag numera tar, som orskar detta?
 
Just nu skulle jag verkligen inte vilja äta en av mina favorit rätter ens, potatisgratäng med grillat kött.. Usch..
 



update
Publicerat den

Förlåt för att jag inte bloggar. Kan ju egentligen inte skylla på något så ytligt som designen. Men min header och design jag har just nu är inte riktigt jag. Jag vill ha mer enkelt. Min blogg är ju jag eftersom allt ni läser har jag skrivit. Men det jag skriver och min design+header skulle ju kunnat passat ihop bättre. :)
Ajja, en vän får hjälpa mig då jag inte kan något om det där. Gott nytt år föresten.