Marilyn Monroe
Publicerat den

HERREGUD ??? Insåg idag att hon är typ världens vackraste kvinna ?? hur som helst, atm lyssnar man på  jazz och söker på vad som var mode på 1900 talet.
blir mer och mer inspirerad av jazz musik och typ det "gamla modet". tycker deras kläder ser så bekväma ut, sköna, inte för åtsittande jeans med hög midja, röda läppar och dom där obligatoriska lockarna. skulle lätt kunna matcha det med en bandana. hmh :)
 
 
 



about friday
Publicerat den

Igår var det sista dagen på mitt sommarjobb. Både skönt men också tråkigt, det känns som en förlust att det tog slut.. Jag vann så mycket på att ha rutiner, va på en arbetsplats och träffa nya människor. Men på onsdag börjar skolan igen så rutiner kommer jag i alla fall fortsätta ha! 
Igårkväll åkte jag också med några vänner till Uppsala och träffade en vän där. Lyssnade på denna låt för första gången igår och tycker den är såå bra! Känns skönt att ha en ny favoritlåt, börjar bli lite trött på min nyaste Spotify lista. Haha, ja, lyssnar verkligen på musik så ofta jag kan vilket lätt kan bli 10 timmar om dagen! :)
 
 



trauma
Publicerat den

Ett trauma är när något chockartat, smärtsamt och en massa överväldigande känslor som är svåra att hantera. Att din partner är otrogen, att någon av dina familjemedlemmar går bort, våldtäkt osv. Och idag insåg jag hur mycket ett trauma i ens liv kan påverka en senare i livet.
Det var en chock när jag fick höra att en väldigt gammal dam fortfarande är ledsen efter ett trauma i hennes liv som inträffade, säkert för minst 40 år sen.
Jag fick också höra av en annan äldre dam som sa "lämna mig inte här, ta hand om mig jag vill inte bli kvar själv". Jag är rädd att det handlar om mobbning tidigare i livet som hon minns.
En annan äldre dam frågar vart mamma är. Också på grund av ett trauma i hennes liv.
 
Det jag vill säga med detta är att, snälla alla ni. Försök vara en sådan snäll person ni kan vara mot de som ni gillar. Försök vara trevlig mot majoriteten av alla människor ni träffar dagligen, i veckan eller i månaden. Le, skratta, krama och ta hand om de ni älskar. Älskar ni inte längre så är det bäst att vara ärlig.
 
Man vet aldrig vad en annan människa kan minnas i äldre dagar.
 
bilder med min fina familj <3



tb; Island
Publicerat den

Minns när jag och familjen var på Island förra sommaren! Kom på bilderna i arkivet när jag bara skulle kolla igenom lite snabbt. Jo men kommer ihåg att det var ett extremt fint landskap men väldigt kallt. Haha:))
 
Skyr <33333



musikeeeen
Publicerat den

För någon onsdag sen så var jag och min syster på bio och såg filmen "Amy". Filmen handlar om Amy Winehouse och hennes liv. Då jag lyssnat på henne en längre tid nu så tyckte jag filmen var väldigt bra och intressant. Jag funderar till och med på att gå och se den igen! Haha:)
 
Dessa är helt klart mina favoritlåtar av henne!
 
 
 
 



-
Publicerat den

Lettland, USA, landstället i Östergötland och nu sommarjobb. Hmh, har haft fullt upp denna sommar och jag har fått omkring 15 dagar endast hemma som jag "inte gör någonting". 1an i gymansiet var jobbigt, stress, press och oro har jag kännt väldigt ofta nu under sommarlovet. Skriver jag här på min blogg ska väl hela jag "genomlysa" texten. Det jag försöker säga är att jag behövde en paus för mitt bästa.
 
Jag kommer att komma tillbaks :)