hemsk dag
Publicerat den

Nej, jag skämta bara, det har varit en hemsk vecka. Har haft SÅ mycket att göra denna vecka i skolan, alltså läxor och plugg hit och dit. Av det vi lär oss i grundskolan, hur mycket kommer man egentligen använda i livet? Det kan inte vara mycket, herre ibland känns det som att vi lär oss helt onödiga saker. Men nu ska jag inte vara sån..
 
Imorse vaknade jag från en helt underbar dröm, men efter cirka 5 minuter så, bokstavligt talat, attackerade alla problem mig på en gång. Jag blev så nervös inför en redovisning idag att jag inte kunde gå normalt, mina ben skakade så mycket som tänderna hackar när man fryser. Helt sjukt.. Det var verkligen inte kul, usch mådde inte bra imorse på grund av det men jag tänkte "tiden stannar inte", så då var det bara gå till skolan och fixa timmarna där. Är SÅ stolt över mig själv att jag inte bangade utan gick och klarade av dagen och framförallt, redovisningen! :DD
 
Ikväll ska jag kolla på Let's Dance och äta lite chokladpudding. Imorgon ska jag se till att börja gymma och gymma hela nästa vecka typ varje dag! Ååh, taggar! Ska bli helt underbart att börja träna igen, ha verkligen saknat det efter att ha varit sjuk i en hel vecka förra veckan, usch.. Hade 40 graders feber och låg i sängen typ i flera dagar och svettades och frös om vartannat.
 
Vad ska ni göra ikväll? :))  
såhär glad är jag över att det är fredag! :DD



horoskop-Vattuman
Publicerat den

"Den här blir en mysig en, kära Vattuman, och du har energi att få saker gjorda. Att se till att ha roligt och träffa nya roliga människor såväl som att hinna träna och checka av en rad punkter på att-göra-listan blir ingen utmaning för dig nu. Hinna flirta också? Men självklart. Du drar till dig romantik nu. För de Vattuman som ligger lite lågt på cash kan ett nytt tillfälle, en ny idé eller ett bra tips dyka upp framåt helgen." 

det där är väl det enda bra jag vara att tro på i nu läget



jag avgår från detta land:)
Publicerat den

Sverige vs USA 








skoltankar och lärare
Publicerat den



Och ja, det är just detta jag tänkt på senaste tiden. Jag hör oftare nu hur lärare svär, pustar och inte har koll på vad som är vad. Visst, självklart, gör det, för all del, jag kommer inte vara ivägen. Pustar, svär och inte har koll på allt hela tiden har vi elever med. Men vi visar inte det i skolan framför de som gett oss läxor osv (alltså lärarna) osv, vi svär och pustar inte framför lärarna. Säger inte "oj, nu blev det jobbigt", klagar framför lärarna och säger att det är för mycket. 
När lärare säger att det är för mycket för dom nu, att de är stressade osv. Tänker jag bara: "VARFÖR utbildade ni er till lärare från från första början då, om ni ändå nästan bara klagar?!". När man gått ut grundskolan har man ett val, när man går ut gymnasiet har man val att besluta. Om lärare idag, ville bli lärare då, visst, gör så. Men de tänkte inte på att de kommer komma tillbaks till samma helvete som då. 

Att vara elev är kul ibland, men också ett helvete många gånger. Gå upp tidigt, långa dagar, skolmat, plugga till sent på kvällarna. För detta resulterar i sömnlösa nätter, trötta mornar, mindre tid för vänner och familj, mer isolering från omgivningen pga plugg vilket leder till att man utvecklas sämre socialt. Ja, och allt detta, för att vi som går i en kommunal grundskolan, måste det. Vi har inget val. Och då är det väl FÖRSTÅELIGT om vi klagar?! Inte sant? 
Medan lärare, lärare har VALT att gå tillbaks till skolan, trots att de vet hur svårt det är att vara lärare och hur stressigt det kan vara. Dessutom ska man som lärare vara en förebild för elever och föregå med gott exempel. Men jag anser att de missköter sig som lärare, i vissa fall inte på att lära ut, utan på att sprida dålig energi till eleverna. Att svära i ett klassrum som lärare när det finns elever i klassrummet, som faktiskt tar det läraren säger på allvar, gör att man slutar lyssna. Det är inte lika viktigt längre vad läraren säger, för hen svär bara ändå. Pratar högt och pustar. 

När någon pratar högt, skriker och svär, då lyssnar man inte tillslut. Det är inte lika intressant, och man tappar lusten att ens sitta i skolbänken. Man börjar istället tänka "vad f*n gör jag här?". Eftersom man då inte lyssnat på läraren så måste man gå hem efter skolan och läsa 20 sidor. Sen tänker man väl att man måste få ha ett liv, så då väljer man inte läsa sidorna utan göra något roligt istället. Det slutar med att man skolkar nästa dag, för att överhuvudtaget hitta någon tid för att läsa och förstå texten/vad läraren pratat om. 

Oh my, detta är en ond cirkel. Vi kan inte välja något i grundskolan. Inte en enda sak, utan vi elever vet, att gör vi inte detta, så klarar vi kanske inte momentet i ett ämne. Medan lärare, har valt att lära ut, att gå tillbaks till skolan. Är det då rätt, som lärare, att klaga och svära framför elever om hur jobbigt och stressigt det är? Vad tycker ni? 



I'm busy busy busy doin' nothin'
Publicerat den

Tja! 

Idag är det tisdag, det är soligt ute och jag är glad.:)) Snart ska jag dock sätta mig och rita 10 skisser till bilden, sen ska jag göra middag till ma family! Det var jätte länge sen jag gjorde det, men mamma påminde mig för ett tag sen satt det är väl dags nu! 

Jag vet att ni vill att jag uppdaterar oftare och ja, skulle jag läsa en blogg som inte uppdaterat varje dag skulle jag tappat intresset för bloggen och glömma bort den tillslut. MEN jag har sagt sen jag startade denna blogg att jag inte ska stressa med inlägg och sånt. Utan endast skriva när jag har något att skriva, då jag vill ha något slags innehåll i mina inlägg. Istället för att bara skriva i varje inlägg att jag har varit i skolan. Haha:)) 

Hoppas ni förstår! KRAAAM!:DD 

jag nyss.. *selfie time*



svar
Publicerat den



Jag har en del nu, och det är helt sjukt att ni aldrig blir färre? Min statisk stiger för varje dag som går? Tusen tack till alla som kollar in varje dag, trots att jag inte bloggar varje dag! :)) 

När jag fick denna kommentar var det första jag gjorde att sätta mig ner framför datorn och försöka skriva något om mina tankar, jag tänkte "vad tänker jag på nu?". Jag fick ihop några rader om skolan, men kom inte mycket längre än så. 
Sanningen är, jag tänker inte så mycket nu. Skolan, bloggen (ja, bara för att jag inte bloggar varje dag tänker jag mycket på förbättring och nya kategorier och sånt på bloggen!;)) och träning. Mitt liv kretsar runt att göra bra ifrån mig överallt. Att alltid vara den bästa versionen av sig själv, varenda dag, ge typ allt i skolan och sånt, tar tid. När jag har tid till annat, ligger jag helst bara i min säng och kollar på någon bra serie. Och under denna tid, så är mitt liv ganska händelselöst, vilket leder till att jag inte tänker utanför "boxen" (dvs träningen, skolan och bloggen). 

Jag har ingenting att skriva om mina inre tankar och sånt, för just nu kör jag bara på. Och jag vet att det finns många som inte kan somna på kvällen för att de tänker så mycket, för de kan? har tid? Inte vet jag, för jag gör aldrig det. När jag släckt lampan somnar jag på 30 sekunder. Japp, så tråkig är jag. Haha. 

Men SJÄLVKLART kommer jag försöka få ihop något "tanke" inlägg i veckan, jag menar, om det är det mina läsare vill läsa om ska jag väl se till att skriva om sånt! 

Tack för kommenteren! Tack detsamma, massa kramar tillbaks!<3 :DD 

Någon konstig bild jag tog här om dagen i hissen.. Haha:))