saknar sommaren
Publicerat den

Även fast hösten är den andra årstiden på min lista över "favorit årstider" så kan jag inte älska sommaren än någon annan årstid. Sen saknar jag värmen såååå mycket, jag älskade denna sommar! Den var varm och härlig, dock lite tråkig då och då men jag skulle gett upp mycket nu för några dagar för sol och beach häng!
 
Vilken är eran favorit årstid?
 



jag kan allt göra dig glad
Publicerat den

Kära systra mi <3
 



förr förra helgen
Publicerat den

Godkväll!
 
Kom just på att jag inte visat en enda bild som jag tog förr förra helgen. Satt nu tänkte jag göra det, haha! Vi var i Botaniska trädgården (tror jag??) och det var jätte fint väder så tog en del bilder!
 
Inga bilder på mig eller någon annan dock, är inte nöjd med en enda bild som är på mig.. Haha! :D



svar på kommentar!
Publicerat den

 
 
 
 Nämen hejsan! Gud så glad jag blev när jag såg att jag fått en kommentar! Haha! :D Den jackan kommer från märket Zoul som finns att köpa på MQ där jag köpte min! Är riktigt nöjd med köpet och den kostade 800 spänn då det är fejk skinn. En stor mysig sjal är att rekommendera då den som sagt inte har någon krage eller något sånt.
 
Tack för frågan! Kommentera gärna igen! KRAM! :D
 



laga middag på söndagar
Publicerat den

Ja precis, då jag tycker hemkunskap är svårt som *** så lagar jag nu mera middag varje söndag. Mest för min egen skull, men också för betygets skull. Har jätte svårt att följa något som säger exakt vad och hur jag ska göra. Vet liksom inte vart jag ska börja trots att det står "börja med..."  i receptet. Gillar att vara mer spontan, tänka mer "det behövs salt, än: ha i 1 tsk salt". Jag hoppas att jag fortsätter vara lika duktig varje söndags kväll som jag har varit hittills. Haha! :)
Men nu börjar problemen skapas, och det största är just nu vad jag ska laga. Har verkligen ingen aning, ingen inspiration finns liksom. Bara för att jag skrev det där nu kom jag på typ 3 nya middagar. Typiskt mig, men bra det! Ska genast skriva ner dom idéerna! Haha! Om ni har något tips på en maträtt jag kan laga får ni jätte gärna skriva i kommentarerna! Alla förslag tas emot! :D <3
 
 
 
 



let's do this like a dude
Publicerat den

GAAAASSSHHH vilken jobbig vecka det varit! Så mycket i skolan och hela förra söndagen satt jag inne och skrev på min uppsats i  SO. Hoppade av glädje på söndag kvällen när jag var färdig, satt det ska bli roligt att få tillbaks den sen och se lärarens kommentar och betyget!
I alla fall, igår efter plugget var jag inne i stan med en vän. Vi fikade på Espresso House och sprang runt i stan och kollade läget i typ varje butik. Haha! Fick med mig tre grejer, så ska ta kort och visa så snart som möjligt!
Idag har jag gymmat i Gåshaga, super fräscht och fint gym! Funderar på att köpa gymkort där, men vet inte riktigt än. Jag har tvättat håreeeet och jag lovar att det är värt att nämnas för har inte tvättat det sen i onsdags kväll vilket är sjukt vidrigt jag vet. Men det var en sjukt awsomeee känsla efteråt såklart! :D
 
Börjar bli sjuk btw, eller jag har varit lite sjuk hela veckan men nu "bryter det ut" typ. Så ska städa mitt rum lite nu, tända massor av ljus och kolla på Gossip Girl i min ensamhet. Haha! Vad har ni gjort idag? :D
 
Förra helgen :)



.
Publicerat den

 



Köp
Publicerat den

Det var en tröja som blev så himla dålig på bild, inte ens värt att lägga ner tid att kolla på  bilden. Ni får se den på någon gång! Haha.. ;)
 
En tunika som är mörkgrön IRL och inte så suddig heller.. *fail*
En flis väst (?) som passar perfekt under min skinnjacka!
Det finns ingen krage på den så jag kan ha sjal och håret fastnar inte i något. (FRIHET) Ni får säkert se en outfit med jackan snart här i bloggen! ;)



Förra helgen
Publicerat den

Bilderna från förra helgen glömde jag bort efter att ha redigerat vissa bilder. Var i stan igår så ska visa er vad jag köpte och en jacka jag köpte för ett tag sen. Men jag är så nöjd med den! Men, först dessa bilder:
 
 
Jag vill inte lägga upp bilder på min släkt eller familj, jag vet inte om jag får det och sen handlar resten om respekt. PUSS!



vill du ha en idiot, lägg din hand i min
Publicerat den

Sitter här, framför datorn i natten och lyssnar på Håkan Hellström. Jag har så mycket känslor inom mig just nu, jag vill gråta och skratta samtidigt. Faktum är, jag har inte gråtit på flera månader. Det är när tårarna rinner nerför kinderna som jag uttrycker mig som mest, det är också då som alla känslor vill ut ur mig. För, jag menar, tillslut blir det ju tungt. 

Jag vill verkligen vara lika glad nu som jag var som barn. Men att vara glad och nöjd samtigit, det är svårt. Trots att det nästan hör ihop när man säger det, hör det inte (i alla fall inte för mig) ihop. Men, ingenting är lätt. Tänk att, när man föddes visste man inte vem man var, vad mat var eller varför man sover. Det har bara gått 15 och ett halvt år och jag ska snart välja gymnasium, det finns mycket kvar att lära. Men man kan nog säga att 13-15 år efter födseln, är man nog ändå ganska redo för livets utmaningar. Det är nog ändå rätt coolt, att man kan lära sig så mycket om livet på så få år. Man lär sig nog mest om livet och hur det fungerar när man fortfarande är barn och ungdom. Men det är väl ändå ganska bra? Tänk om man inte visste något om någon eller något i hela världen när man väl ska fylla arton? Läskig tanke ändå..

God natt alla natt ugglor där ute ;)