regnig måndag
Publicerat den

Heeej! Hoppas ni mår bra idag! Själv känner jag att jag börjat bli lite sjuk.. Hade lite feber igårkväll & trots att jag var jätte trött imorse drog jag mig iväg till skolan. Men shit vilken trög dag jag haft, det känns som att tiden har stått stilla hela dagen sen jag satte mig på matte lektionen klockan 9 imorse.

Ajja, nu ska jag skriva lite på en inlämning i psykologi & dricka mitt kaffe samtidigt. En sådan här tråkig dag behövs verkligen kaffe för min del! Annars går jag tunt haft trött, haft pigg hela dagen haha! :) 






söndag
Publicerat den

Godmorgon!
 
Jag vaknade för ett tag sen men har legat kvar i sängen och njuit av att inte behöva gå upp "än": Nu har jag i alla fall gjort mig lite frukost i form av vara mackor och varm choklad. Lyyyx:)) Nu ska jag äta upp min frukost framför någon bra film och sen göra mig i ordning för att åk och besöka mina farföräldrar. En mysig söndag lär det bli! :)
 
Ha en bra dag!
 
Får se till att göra en sådan här frukost snart igen!
 
 



Amsterdam
Publicerat den

Som sagt var och min familj i Amsterdam för någon månad sen. Staden var väldigt fin med massa små kanaler som båtar åkte runt i, cyklar som stod överallt och solen som lyste alla dagar! Kan verkligen rekomendera att åka till Amsterdam, det var en trevlig shoppingstad också ;)
 
 
 
 



-
Publicerat den

Oj vad länge sen jag skrev någonting här, känns som en evighet. Heh vi får se hur det blir i framtiden med bloggandet men igår kom plötsligt motivationen till att blogga tillbaks igen! De kännns bra! Snart kommer lite bilder från Amserdam upp som jag och minn familj åkte till för en månad sen ungefär. :)