söndagsfrukost
Publicerat den

Godmorgon!
 
Först vill jag be om ursäkt att jag inte bloggat. Det har inte varit med mening att skita i bloggen men jag har gått i skolan. Haha. Ja, det är min enda ursäkt. Men som ni vet ÄR det jobbigt att gå i skolan, hur mycket folk än försöker förneka det. :)
 
Hur som helst, det var inte det det här inlägget skulle handla om. Idag börjar jag dagen med en god frukost, en vanlijlatte, ett par mackor med tomat och aromat och en passions frukt. Jag började äta passions frukt i fredags och herreee vad bra jag mår av det! Jag blir typ pigg av det, som att dricka en Celsius innan man ska träna;)
Idag ska jag och Amanda in till stan för att jag ska köpa nya jeans och ett skal till mobilen.
Sen senare ska jag göra en matte läxa och plugga lite historia. :)
 
Vad ska ni göra idag? KRAAAM
 
 



första dagen!
Publicerat den

Hejsaaan!
 
Idag var första dagen på Jensen Västra och därmed har jag också börjat på gymnasiet! Jag hoppas att dessa 3 år går lika fort som alla säger att dom gör. Nej men det ska bli kul att gå gymnasiet, jag ser fram emot att lära känna nya männsikor och få lite frihet. Då det jobbigste i nian (nu när jag kollar tillabaks på det) var inte alla uppgifter, prov och allt plugg. Utan det var att det ALLTID var någon lärare efter en som hela tiden ville hålla koll på en. Liksom.. Hallå?! Jag är inte 13 år längre?! Give me some space liksom. Haha;))
 
Denna dag var helt okej, började 10, kom 2 minuter innan det började. Haha precis när jag började läraren prata om hur viktigt det var att komma i tid. Men han var lugn, kom flera stycken efter mig som han inte sa något till förrutom "hej, välkommen" typ. JAAA FRIIHEEET. ;)) Annars fick vi typ sl-kort, massa papper att skriva på osv.

När jag var påväg hem åkte jag till Fältöversten för att köpa en present till Amanda som snart fyller år. Gissa vad? På bussen så glömmer jag påsen?! HUR kunde jag glömma den? Det har aldrig hänt innan, så arg bröt ihop lite när jag märkte det. Kommer inte förlåta mig själv för det där...
 
 



en dröm
Publicerat den

En dag hoppas jag verkligen att våga lämna Sverige, för att ge mig ut i världen, kanske själv, kanske med någon vän och se massa med nya ställen. För det är det som jag tycker är värt här i livet. Jag har två ben och ett par ögon, inte ska jag slösa bort mitt liv på att inte använda det jag redan har?
 
 



vad har jag gjort senaste dagarna?
Publicerat den

Tjabbaa! 

Jag bloggar ju inte så mycket just nu och det beror på typ en sak. Jag går på typ en "sommar skola matte kurs" varje dag i 6 timmar nu denna vecka. Jag åker typ halv nio hemifrån och är hemma typ fyra på eftermiddagen. Och när jag kommer hem så orkar jag inte göra någonting typ. Lat? Ja, minst sagt. Varför jag går på det är för att jag måste kunna klara kurserna i matte i gymnasiet. Har ingen lust att inte klara dom och sen plugga i efterhand. Men sen är det alltid bra med lite repetition från nian osv. :) 

Nu ska jag åka iväg! Här har ni ett par selfies jag tog innan jag skulle åka igår!:)

 



i stan i lördags!
Publicerat den

I lördags var jag och Natti i stan! Vi gick runt massor i stan och jag hjälpte Natti att hitta allt hon behövde. Sen när vi var färdiga och var mitt i stan så blev det typ lugnt. Vi gick runt mer lugnt utan stress att behöva hitta massa saker. Det var jätte skönt, själv så har jag gjort det typ 2 gånger innan. 
Själv så köpte jag en body lotion, men sen när jag kom hem, hade duschat och skulle använda den så insåg jag att det var en dusch tvål... Braaa där Ems!;) Nej men nu har jag lärt mig av det. Kolla alltid vad det står på förpackningen istället för att typ gissa vad som finns inuti bara för att flaskorna ser lika ut. Mmhmh..:) 




lördag!
Publicerat den

Godmorgon! Det känns som om det var 1000 år sen jag skrev ett "godmorgon inlägg"? Haha.
 
Igår kväll gick jag och syrran och köpte glass till "fredagsmys". Alltså uuugh vad jag inte gillar det där ordet, det låter så svennigt typ. Men den glassen var så himla good, inte ätit glass på ett tag satt haha kanske därför..;) Hur som helst, gissa vad jag drömde inatt? :D Jag drömde att jag var jätte trött, alltså ni vet så trött att man typ kan lägga sig på en sten och somna. Liksom... Ööh ok, hur många drömmer om att dom är trötta egentligen? Hahah!
Vaknade också av att mina grannar spelade jätte hög, alltså EXTREMT hög musik. Tack för det en lördags morgon liksom. Idag ska jag och Natti in till stan, vi ska (Natti ska) shoppa och jag har typ en grej jag måste köpa. Sen insisterade jag att vi skulle ta en fika. I need that kaffe latte med karamel smak nu haha;).
 
Haha aah hur som, ha en bra dag!
 
 



Island del 3! uppe bland vulkanerna och bergen
Publicerat den

Hur många gånger ska jag säga det? Island var fantastiskt fint! ENJOOY
 
Detta är uppe bland bergen, nedanför låg en hajk plats(??). Island är perfekt för hajking!
SÅ FINT! Inte sant?
Det låg snö lite överallt, här har snön smält och det har bildats en stor pöl. Det var coolt med den blåa färgen, därför jag fotade det;))
Röken har en intressant historia. Det är nämligen så att på vissa ställen är det fortfarande varmt efter att en vulkan fick utbrott där. Det tar väldigt, väldigt många år innan det svalnar helt!
Och ja, hahha det gick att gå där! Det fanns små stigar. ;)
Aaah någon bild på mig kan väl vara bra (i motljus). Ser ni mossan? Den var så himla mjuk! Skulle lätt kunna ha det som madrass om jag sov i vildmarken någon gång!
Sist men inte minst! Några islandshästar stod bland bergen! Så fina! Nej men.. Eller jo men.. Det går inte att missa Islandshästar när man är på Island! Dom finns överallt och står bland bergen. Fina djur dom där! :DD



bakat cupcakes
Publicerat den

Tjabbaaa!
 
Inatt vaknade jag av attt de regnade, åskade, blixtrade som fasen ute! Vaknade i också av det? Det var så extremt att jag för första gången blev rädd. Hur som helst somnade jag om efter att ovädret lagt sig lite och vaknade först klockan halv elva?! Har lyckats vända på dygnet igen.. Woohoo bra Emmaa! Nej men.. Det går väl att förlåta och ändra på.
At the moment sitter jag med en kopp kaffe, en av min och Amandas nybakade cupcakes, lyssnar på Swift och bloggar. Jaa juste, jag tog en super bra bild på en cupcake, men jag råkade radera den på datorn i full fart med att redigera bilden lite.. Bläh, det händer så sällan men ändå. Så jobbigt! Så jag har bara en bra bild till detta inlägg.. Förlåt för det hörrni ://
 
 



middag hos några vänner
Publicerat den

Igår så åkte jag och family ut till några vänner i Saltsjöbo (omg jag kom på idag att dom bor där och inte i saltis haha fail). Vi käkade middag, spelade kort, badade i deras pool och typ catchade upp massa då vi inte hade setts på några år. Det var hur som helst hur mysigt som helst! Haha, deras familj är så härlig. :D

Nu ska jag iväg och träna! Har en Celsius som stått i kylen alldeles för länge nämligen! Hahah:)) 

 
 
 



i min svarta klänning
Publicerat den

Igår så invigde jag min svarta långklänning som kommer från HM, köpte den i fredags innan jag skulle till landet. Jag älskar den! Tycker det är så snyggt med långklänningar, passar perfekt till sommaren!
 
 
Tar alltid dessa bilder när jag är stressad... Av de 20 bilder jag tog blev dessa helt ok. Måste sluta stressa sådär när jag tar bilder.. Det märks ju.



bra helg!
Publicerat den

Tjabbaa!! 

I helgen har jag och min syster åkt till våra farföräldrars landställe som ligger i Östergötland! Massor av god mat, bra väder och våran farbror var där så vi hittade på saker med honom! :) Vi simmade i sjön varje dag, gick en lång promenad i skogen och sånt. Men mest låg vi på gräsmattan och läste på en filt. Tänk att något sånt kan vara så himla avslappnade!? 
Denna helg har hur som helst varit super bra och jag och Amanda är överens om att vi absolut vill tillbaks nästa sommar. :D

Nu sitter vi på tåget tillbaks till Stockholm. KRAM