from Thailand
Publicerat den

Hejsan darlings!
 
Har det ar mitt pa dagen och jag har satt mig pa ett internet-cafe i nagan timme! Jag har brant mig i ansiktet som f*n efter gardagens aventyr, sa jag haller mig garna inne resten av dagen. :D
Har ar det i alla fall hur underbart som helst! Trots myggbett, att jag brant mig och att havet sticks. Maneter stora som hinkar som man lekte med i sandladan som liten simmar runt vid varan strand. Sa att bada i havet ar helst nagat jag undviker och skarsilt da mamma brande sig pa en manet har om dagen. Hela hennes lillfinger var uppsvullet..
Resan till Koh Lanta fran Lidingo tog val... 14 timmar? Nagat sant? Forst akte vi till Arlanda, kakade lunch och hann precis till gaten i tid. Sen vantade 10 timmars flyging till Bangkoks flygplats och jag sov max en halvitmme pa flyget. Kollade pa Hunger Games och lyssande pa musik+vantade pa att tiden skulle ga typ.. Haha. Nar vi landat sa hittade vi till nagan "mat horna" dar vi kakade croassainter(?) med ost och drack smoothies. Sen tog vi flyget till Krabi Airport som tog en timme, sen 2 timmar i en minibuss som tog oss hit till Lanta. :D Sen har det bara rullat pa, jag har last bada Blondinbellas bocker och varit sa inspirerad! Jag har last en annan bok, nu ar jag inne pa min fjarade bok pa lite mindre an tre veckor?! Jag som aldrig laser i princip?! *stolt*
 
Julafton var det i tisdags ocksa och det var mysigt! Vi kakade buffe pa Resorten nedanfor oss och drack smoothies i solnedgangen! Jag fick en bok (som jag laser nu och det ar SA bra!!:D) och biljetter till Miley Cyrus konserten i Maj! Hur nice?!
 
Jag har inte kunnat blogga sen vi kom hit for att internet som vi kopte har varit sa segt, sa nar jag anvander internet pa mobilen kollar jag bara det "viktigaste", typ Instagram... Hehe. 
 
Jag hoppas att jag kommer kunna blogga ett eller tva inlagg till innan vi aker till Bangkok for att sova dar i tva natter!
 
KRAAAAM! <33
 
gammal bild.. fattar namligen inte hur man satter pa camen pa denna dator.. haha! :DD



dödstrött?
Publicerat den

Godkväll!
 
Det kunde verkligen inte kommit mer lägligt att vi ska åka imorgon. I mean... Är så himla trött att jag knappt kan skriva det här inlägget?! Hoppas jag sover hela resan imorgon på grund av att jag är så trött... Haha! ;))
 
När jag kom hem från kören så käkade jag middag, lax och sallad! Det kan man säga att jag också behövde då jag åt typ hur många pepparkakor som helst på kören... Haha;)) Sen har jag duschat, rakat benen+skrubbat hela kroppen. Ska även ta med mig skrubben till Thailand, den är helt aaamazing! Kanske tipsar i bloggen någon gång? :D Efter det så sprang jag runt här hemma och letade efter prylar jag behövde packa ner. Nu äter jag syrrans super goda tårta och njuter av noll,noll problem för morgondagen! Det var för länge sen, gud?! 15 år och  jag stressar ihjäl mig inför nästa dag, varje dag?! Ommmaajjgggaaad... Inte bra :((
 
Ajja, nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på en film innan jag ska sova. Någon som vill kolla med mig? :D
 
KRAAAAM
 
 
 



svar på kommentar!
Publicerat den

 
Goddag! Imorse så såg jag denna kommentaren, läste den och nu tänkte att jag skulle svara! (stolt att jag tar tag i saker i rätt tid nu haha;))
 
Svaret är: nej, jag gillar inte julafton längre. Jag tycker det skulle vara att ta i om jag sa att jag "hatade julafton" för det gör jag inte. Det var cirka 2-3 år julaftnar sen tror jag som jag slutade gilla julafton. Jag minns att mina föräldrar hade köpt en resa till familjen och att jag typ hade PMS då eller något. För jag tyckte inte att åka till London var något jag ville göra, jag började bråka med mina föräldrar om vart i skulle åka och det slutade i kaos minns jag. Min pappa var så himla arg på mig tillslut och mamma var ledsen, jag grät mig till söms eller något liknande den kvällen. Det var hemskt och jag ångrar verkligen så mycket att jag ens tänkte vad jag tänkte.
 
Sen dess så har jag bara tagit ett steg tillbaks när det gäller julen, att köpa julklappar och vänta på alla julprogram som ska börja har inte varit det jag gjort direkt. SOM TUR ÄR så har mina föräldrar velat åka till Thailand varje år sen dess så det har ju förstås varit bra för mitt "humör åt julen".
 
Jag vill verkligen inte att mina föräldrar, min syster, släkt eller någon ska sluta gilla julen. För julen är glädjefyllt och kärleksfullt tycker jag. Och bara för att jag inte gillar julen betyder det inte att jag ignorerar den eller något sånt, utan att vara med kompisar när de julshoppar eller så, det gör mig bara glad. Att se människor som tycker julen är kul och mysig gör mig glad, så jag har verkligen inget i form av hat eller så mot de människorna.
 
Avslutningsvis vill jag säga att: bara för att jag inte gillar julen, så vill jag absolut inte att någon annan ska börja "inte gilla julen" bara för att jag inte gillar den.
 
Nu blev mitt svar väldigt utvecklat och lite "surrigt"(?) eller vad man säger, men hoppas du fick svar på din fråga! :D
 



dagens planer
Publicerat den

Hejsan! Måndag idag, tisdag imorgon vilket också betyder att jag åker till Thailand imorgon! Hur nice?! Är super taggad hur som helst, verkligen längtat! :D 

Idag ska jag först nu vara i skolan i någon timme till, sen ska jag åka till tandläkaren på återbesök! Sen ska jag hem och packa och ta det lugnt. Sen ska jag dra till avslutningen på kören, det ska bli kul! :D 

Ikväll ska jag packa ännu mer och ha en "ta hand om mig själv kväll". Ska skrubba helaaaa kroppen, raka benen, tvätta håret 3 gånger, klippa naglarna och så vidare! Längtar redaaan :D 

Ha en bra dag fina läsare! KRAM 

just nu..;)) 



några positiva saker med mig!
Publicerat den

1. Jag gillar jätte mycket att testa nya grejer, tycker det är spännande! Det kan var allt ifrån att testa nya skor till att spela fotboll (ööhh Emma?!) :D
 
2. Jag är ganska positiv till det mesta. Orkar verkligen inte sura ihop för något skolan eller så! Slöseri med tid? Svar: ja! ;)
 
3. Jag vill typ se ut som och vara som alla andra hela tiden, men på kvällen eller nästa dag kommer jag alltid på att jag är jag och inte någon annan. :D (hur bra är inte det?!;))
 
4. Jag vill verkligen testa att jobba i ett café och i en musikstudio! Får jag bara testa och se hur det är för några dagar så kommer jag nog ha bestämt mig vad jag vill bli när jag blir stor!:DD
 



dagens planer
Publicerat den

Idag ska jag åka in till stan med familjen, köpa nya laddare för min gick sönder igår och syrrans idag..(??!!) Olyckligt, helt sjukt att man värdesätter sin mobil framför sin egen hälsa egentligen?! Ajja, hur som helst, kan inte åka till Thailand utan laddare så det får man fixa idag! Frozen yoghurt ska jag käka också! Hur gott är inte det? :D

Sen ska vi på ett av Adolfs Fredriks lucia tåg! Ser fram emot det! Lucia och nyår är typ de enda högtiderna jag gillar i December månad tyvärr.. Men jaja, man kan ju inte gilla allt. Eller hur? 

Vad ska ni göra idag? :D KRAM❤ 





denna vecka! :))
Publicerat den

Hejsan!

Denna vecka har jag haft minst sagt fullt upp, men det är härligt att åka från ställe till ställe efter skolan! Tänkte om man kunde jobba så?! I alla fall, i tisdags var jag i Breviks kyrka efter skolan i 2 timmar eller nått för att öva inför lucia som var igår kväll! I onsdags pluggade jag lite, tog det lugnt. I torsdags var jag först på hemspråk efter skolan och sen åkte jag till Lidingö kyrka för att sjunga där. Dock var det mer "Gud relaterat" än "lucia relaterat". Det var kul, gick super bra! Sen igår var jag 3 timmar i Breviks kyrka för att ha genrep för lucia tåget, sen hade jag och kören+de små barnen ett super fint lucia tåg! 
Nu ska jag bara gå på avslutningen på måndag för kören, sen åker jag och familjen till Thailand på tisdag! HUR HÄRLIGT?! 

Ajja, berättar om dagens planer senare! KRAM

försöker lära mig att ta bra selfies.. det går kanske inte sådär super bra direkt.. haha lol ;))



confessions
Publicerat den

1. Jag är typ jätte stressad och ledsen över allt nu, jag är typ därför helt överdriven överallt och jämt. Som i skolan säger jag "nej men herregud" typ jämt och så, kanske inte är så ovanligt för andra men jag har aldrig känt såhär förut.. Någon som har något tips på hur man kan ta sig ur det..? :) 

gråter bara över allt.. typ

2. Jag tycker att snö är bland det värsta som finns nu för tiden, det är så träligt och nej, jag mår inte bättre av att se på det.. 

3. Jag vill åka till Thailand nunununu! Kommer bli såå nice, längtar och ser verkligen fram emot det! 



4. Jag har jätte, jätte svårt för att laga mat, dvs typ följa recept och så! Trots att det står "börja med att hacka löken" så fattar jag typ inte och får bara ännu mer panik. Låter fjantigt men sån är jag..  Haha;)) 

5. Jag pluggade nyss matte och förstod faktiskt vad jag gjorde! Tacka Gud för youtube's "matte förklarings videos" för vet inte vad jag skulle gjort utan dem+pappa❤:)) 

6. Kollade på trailern till Justins nya film och seriöst.. Guud vad peppad jag blev till att uppfylla mina drömmar en dag! Jag hade nämligen näst intill gett upp mina drömmar, men nu är jag peppad igen! :DD 



7. Jag ska sjunga på tisdag, torsdag och fredag nästa vecka och min röst är pajj kan man säga.. Kanske inte så nice nej..:((

8. Jag känner att jag måste åka till London snart igen.. Måste fylla på med body mists, body lotions och underkläder från VS nu alltså.. Haha;)) 

(denna bild vill inte komma upp?) 



horoskop
Publicerat den

Jag visste väl det! Att jag ska/skulle börja var mer med min familj denna vecka! Gash, detta måste ha varit någon som bestämt att mina tankar och horoskop ska gå ihop, för inte har det kunnat vara slumpen? :DD






inspo
Publicerat den

Jag fick veta att juliahofsweden ska sluta blogga, super tråkigt då jag läst hennes blogg.. Jaa, vad blir det? 2 och ett halvt år? Så jag kollade lite i hennes arkiv och hittade inlägg som hette något i stil med "saker som är bra med mig". Så ja tänkte, varför kan inte jag göra en sån? :D
 
1. Jag är typ alltid glad, jag har väldigt lätt ta åt mig av positiva grejer! Bara det att solen lyser ute, att det ska bli god lunch i plugget eller att jag ska göra något kul på kvällen eller i helgen gör mig glad!
 
2. Jag är trevlig, social och snäll. Är så sjukt glad över att jag är social, för att vara snäll och trevlig hör till det sociala! De går väldigt bra ihop och att jag är allt det gör mig glad!
 
3. Jag har fint hår och relativt ren hy i ansiktet! HUR glad är jag inte över det?! :DD
 



kan inte varje dag vara som igår?
Publicerat den

God morgon allesammans!
Igår när jag kom hem skulle jag sätta mig framför datorn och skriva ett inlägg, när mitt tangentbord helt utan andledning slutar fungera? För sen slutar hela datorn fungera, jätte konstigt. Men nu fick jag igång den igen och allt funkar igen (tack och lov) som det ska!
 
Igår var jag ju som sagt först på vernissage, var roligare än jag trodde det skulle bli faktiskt! Träffade nytt folk så det va ju inget annat än lyckat och super kul! :D Sen efter  det drog jag och familjen till Jakobs kyrkan, vid/i Kungsträdgården för att lyssna på Adolf Fredriks och Musikgymnasiets konsert! Det lät så bra och under två låtar fick publiken ställa sig upp och sjunga med. Snacka om lyckat och så kul, ångrar nästan att jag inte sökte dit i trean med en vän. Såg också tre av mina vänner stå där framme och sjunga! :D Super kul!
Efter det i alla fall så fikade jag och familjen på något café i närheten av kyrkan, var kanske inte det bästa cafét men det dög! Sen gick vi till Gallerian, jag och mamma köpte jeans till mig på Bik Bok, pappa och syrran skulle köpa hörlurar.. Tror jag? Haha, bra koll man har, verkligen, bra där Emma. ;))
 
Pizza till middag och choklad till efterätt, sen spenderade jag resten av kvällen inne på mitt rum. <--- Gud vad deprimerande det där lät?! Herregud, ajja, hur är det med er? Vad gjorde ni igår? :D KRAM
 
när jag fixade mig förra helgen eller något sånt? Haha ;))
kan ju säga att jag lovar en bättre bild på jeansen.. detta går liksom inte.. HAHA