hahaha!
Publicerat den








shopping!
Publicerat den

Tjabbaaa!
 
Förlåt för att jag inte bloggade från London, men när vi väl var där ville fokusera på att va så mycket med min familj som möjligt, se allt som vi kunde se, leva i nuet och sånt. Igår på planet räknade jag ut hur mycket jag använt mobilen på drygt 3 dygn, runt 2 timmar fick jag ihop det till. Det är rekord lite tid med mobilen jag har nu! Men tur att vi hade free WiFi loungen på Heathrow, satt där med mobilen helt osocial och kollade igenom allt jag missat;) Haha. Ni får se bilder från London i "omgångar", bilderna blir inte lika uppskattade om jag lägger ut alla med en gång har jag märkt. :)
 
Nej men nu till det detta inlägg skulle handla om, det jag köpte och det jag fick;) Allt jag hade planerat köpte jag förrutom en ny väska till skolan och lite små saker.. Äh, vad gör det, är super nöjd med det jag fick med mig hem! Fick en superfin (!!!) jacka som jag ska ha nu till vintern, men den får ni se på, i helgen! :)
 
jag på Oxford street precis inhandlat lite från VS! looooveeee
 



senaste gången i London!
Publicerat den

Senaste gången jag var i London var förra sommaren! Vi besökte Greenwich, alltså noll punkten. Vi åkte också och kollade på slottet vad jag minns.. Hmh, kommer ihåg att vi bodde på något hotell nära Queensway, tunnelbanestationen och hade gåavstånd till röda linjen så att vi inte behövde byta tunnelbana när vi skulle till typ Oxford street. *nostalgi* haha:) 
 
Jag kommer inte blogga därfrån men skriver säkert något inlägg någon gång när jag får tag på WiFi! Snart ska vi bege oss till Arlanda, vi landar på Heathrow senare ikväll och då ska vi bara ta oss till hotellet direkt. Ser fram emot hotellfrukosten redan nu! Haha;)
 
ÄLSKAR de vita husen längs gatorna!! :)) Denna gång ska jag även ta mer bilder, promise! ;)



stressig vecka men lugn helg
Publicerat den

Godkväll! 
 
Denna helgen har jag inte sprungrit runt ute, har inte festat, har inte stressat. Jag har bara försökt ta det lugnt, andats, sovit och ja ni vet, göra allt i min egen takt. UNDERBART! I fredags kom jag hem runt 23, somnade runt 00 på grund av att det var sista föreställningen i Lidingö kyrka och vi hade avslutning. Fastnade i ett intressant samtal om droger med 2 nyfunna vänner. Haha, skulle lätt kunnat sitta där hela kvällen och fortsatt prata. :) 
Igår var jag och Amanda och hälsade på våra farföräldrar, lika mysigt varje gång! Vi fikade, kollade på priser som farfar fått och sånt, åt kyckling med potatis till middag osv. :) Sen när vi kom hem la jag mig i sängen, åt choklad, gick till Hemköp efter ett tag för att köpa ännu mer choklad, somnade dock sent igår.. Hade ont i magen, ryggen och i revbenen på vänstra sidan, aj så ont det gjorde. :( 
 
Idag har jag och Amanda bakat brownies, de blev suuuper goda tycker jag! Haha ja, jag är besatt av choklad! ;) Sen har jag också städat mitt rum, behövdes verkligen! Nu ska jag snart duscha, öppna resväskan och kanske börja packa lite om jag orkar. Imorgon ska jag och family till London! :)
 
Några bilder från igår, så ruggigt kallt ute .. 
 



<3
Publicerat den




confessions
Publicerat den

1. Jag trivs inte i mitt egna sällskap, alls. Oftast när jag är ensam ringer jag någon kompis eller smsar med flera. Jag lyssnar typ i 8/10 fall på musik när jag borstar tänderna, lagar mat eller bara ska gå till brevlådan. Haha jag gillar inte alls mitt eget sällis. 
 
2. Jag skäms så mycket över det, men haha jag pratar med mig själv ibland. Jag gör det aldrig när folk är runtomkring mig, sitter vid matbordet, är på tuben osv. Men när jag är ensam hemma och mina vänner är i skolan så att jag kan inte ringa dom så pratar jag ibland. Haha åh jag vet inte hur vanligt eller ovanligt det här är, borde kanske be någon att hjälpa mig med att sluta. Jag skulle lätt kunna skriva ett helt inlägg om det! Haha...
 
3. Jag är aldrig rädd för att skratta högt när det är människor runt omkring. Tycker jag något är roligt och vill skratta åt det, skrattar jag. Simple as that ;) Och nej, jag är inte särskilt orolig eller rädd för vad folk tänker och tycker när de ser/hör det. Haha vill de komma fram och fråga är jag mer än ok med det, älskar att träffa nytt folk och skratta med dem! ;))
 
4. Jag har dom bästa vännerna, allvarligt. Jag skulle inte vilja byta ur dem mot något i världen. :) 
 



det här med att Bromma flygplats ska läggas ned
Publicerat den

Har ni hört senaste inom politiken? Som bland annat tagits upp i gårdagens Metro? Ja, ännu en gång bevisas det att röd politik inte är särskilt pålitlig. Grejen är att Löfven sa cirka 10 dagar innan riksdagsvalet att Bromma flygplats inte kommer läggas ner. För några dagar sedan har han sagt i media att flygplatsen kommer läggas ned. Jag bara undrar, har de tänkt på konsekvenserna?? Jag har självklart analyserat detta med mig själv (haha) och kommit fram till bland annat 4 punkter. 
1. Arlanda kommer få extremt mycket plan och det kommer säkert sluta med att Arlanda bygger ut, hur miljövänligt är det? och 2. Det är en lång väg att åka till Arlanda för de som vanligtvis åker från Bromma flygplats. Det här gynnar ingen individ, 3. Socialdemokraterna pratar jämt om jobben, att det ska bli mer jobb osv. Att lägga ner en flygplats med hur många antällda som helst, är det verkligen det rätta? Sist men inte minst 4, detta är som jag sa innan, ett bevis på att Socialdemokraterna inte vet vad dom vill. 
Det kommer sluta med det samma som hände med kärnkraftverken. Socialdemokraterna säger att de ska bort, att vi ska livnära oss på vattenkraft etc. Men sen kommer alliansen ta makten igen och de kommer inte ro det hela i land, den kommer de få skit för det. Jag tror oppositionen ser det här som ett sätt att på väldigt, väldigt lång sikt vinna de svenska folkets förtroende. HEHE men sorry, vi är smartare än så. 
 
 
 



igår kväll
Publicerat den

Godmorgon på er! 

Fredag idag, veckan är räddad och alla är glada! ;) Haha nej men idag går jag förmiddag, när jag kommer hem ska jag ut och powewalka en runda.. Hmh, ikväll ska jag och min kör tillsammans med en teatergrupp ha general repetition heeeela kvällen. Jag kommer få dricka RedBull och kaffe för att inte somna.. Haha! ;) Igår kväll övade vi nämligen också, i 3 timmar. Jag tycker det är SÅ kul, men så rörigt haha ååh:) Ha en bra dag! 



P









slutat tidigt
Publicerat den

Ååh vad skönt att sluta tidigt idag! Men inte lika kul väder ute, så kallt, regnigt, blåsigt och det ser ut som att de flesta löven har fallit till marken nu.. Hmh. 

Nu ska jag byta om till mjukisbyxor, mina tjocka sockar som värmer mina iskalla fötter.. Jag har börjat sova med strumpor för att jag fryyyser så mycket. Haha. Sen ska jag plugga och göra lite mellis. Ajja, ha en bra dag! :)











lördagen
Publicerat den

Hejsan! 

Igår var jag med min family och käkade lunch på Harpavaljongen. Var jätte mysigt, vi åt strömming och den var sååå god! Det var super mysigt där, trevlig personal, mysig omgivning och trevliga gäster.. haha. :)) 







Italy
Publicerat den

Såg nyss på ett avsnitt av Niklas mat när han besökte en resturang i Italien. Shiiiiit vad jag vill åka dit nu, vill till vingårdar och äta deras mat. Hur najs skulle inte det va?? Amanda ska dit i vår, tänk att hon får se i alla fall Rom innan mig och äta deras pasta.. Super glad för hennes skull men ändå, jag har ju faktiskt en rolig språkresa till Orlando att på i sommar! Ska bli så kul!! :))










it's friday!
Publicerat den

YEEY idag är det veckans bästa dag fredag! 

Den här veckan har jag gått eftermiddag så denna förmiddag ska jag bara ta det lungt. Imorse när jag vaknade satte jag på mig mjukisbyxorna, mina vita & varma sockar från Island och gjorde en latte. Den var inte så god som mina andra brukar va.. Hmh undrar vad som gick fel där. Haha. 

Ikväll ska jag kolla på en film, leta efter några bankpapper som ligger i någon flyttlåda och om det inte regnar ikväll ska jag nog ta en kvällsprommis. Kan bli mysigt! :)) 









hehe ööhh ursäkta mig?
Publicerat den

Igår fick jag veta av en familjemedlem som läst på expressen att Åsa Romson som är språkrör till Miljöpartiet att hon inte alls är särskilt miljömedveten själv. Hon bor i en båt och för att det inte ska börja växa djur på båtens undersida måste man måla båtens undersida med jämna mellanrum. Saken är den att hon har målat båten med en giftig färg som leder till att gifterna hamnar i vattnet. Haha, orkar hon inte längre måla om mer så att hon tog en giftig färg så att inget längre växer under båten eller vad? Hon skyller på att expressen har tagit hennes bilder och måste betala för dom, sen säger hon att det är hennes man som varit slarvig?
WHAAT?? Tänker verkligen svenska folket på vilka människor dom faktiskt röstar till att sitta i riksdagen? Just nu är jag glad över att det finns minortet i riksdagen, alltså alliansen måste få bli hörda och respekterade trots att de inte vann valet. TACK GUD FÖR DET
 
 



det här med att gymnasiet ska bli obligatoriskt
Publicerat den

ASSÅ VA?! Varför ska gymnasiet bli obligatoriskt för? Det gynnar väl INGEN förrutom Sveriges rykte?! Jag tycker att det är helt sjukt att politikerna tycker som dom gör. Minderåriga (även jag själv) vet att vi måste gå i grundskolan, det är bra för att det är fortfarande grunden för livet man lär sig. Men att gymnasiet ska bli obligatoriskt tycker jag är helt fel. Det är typiskt röd politik, dom ska bestämma över människor. Inte låta oss bestämma själv vad vi vill göra med våra liv.
Har Löfven ens tänkt tillbaks på sitt eget liv? Han gick 2 år i gymnasiet. Det finns inte ens någon 2 årig linje numera, är han rätt person att få gymnasiet att bli obligatoriskt?? Nu kommer inte elever kunna tänka på sitt eget bästa. Som bekant är det tonåringar som går i gymnasiet, även den tiden som man har mest problem (ADHD, depression, så mycket krav på sig och jaa ni vet). Ska vi inte låta Sveriges framtid få ha en egen vilja längre? VAAA är vi helt efter? Gymnasiet har aldrig i Sveriges historia varit obligatoriskt, varför ska det bli det nu för?
 
(alla headlines är tagna från Aftonbladets hemsida)

 



härliga söndag!
Publicerat den

Godmorgon bloggen!
 
Imorse gjorde jag en god bananshake till frukost, sen tog jag en varm dusch. Så skönt, behövde det verkligen! Idag är det söndag och jag ska snart börja att skriva på en inläming och sen plugga lite spanska. Sen får vi se vad denna söndag har att bjuda på! Jag kanske ska träffa en vän senare idag men mer om det senare.
 
 
 



vi har flyttat!
Publicerat den

I torsdags gick flyttlasset till den nya lägenheten! Jag tycker det är så skönt att ha lämnat Lidingö för något helt nytt och fräscht! Är super glad över det här, trodde jag skulle sakna det gamla lite men naa.. Inga sånna känslor än i alla fall! :)) Jag har en walk in closet i mitt rum så jag är så taggad på att inreda den och hänga upp alla kläder  snyggt! Jag kommer visa er när det är färdigt, men det är långt kvar tills dess.. ;))
 
(sorry för att jag ser så trött och sliten ut på bilden men det är för att.. jag är det! haha..)



some new stuff
Publicerat den

Japp, jag sparar pengar till Londonresan i november! Ska bli så najs att komma iväg på höstlovet! Längtar SÅ mycket! Hur som detta är sakerna jag köpt på senaste tiden.
En ny ansiktskräm för extremt torr hud från Garnier (funkar precis för mig, skulle jag haft ännu torrare hud skulle den nog inte funkat). Ricinolja för min hy i ansiktet, ska tydligen öppna porerna och ta bort allt sk*t i dom. Till sist en fin, mysig stickad... sweater? Vad heter det på svenska? Ska nog köpa en vinröd från Holly and Whyte by Lindex, åh kostar lite för mycket för att jag ska kunna säga att jag fortfarande sparar men asså.. Den är SÅ fin!