hahah IPhone 6+ viker sig i bakfickan
Publicerat den

Har ni hört om senaste angående IPhone 6+? Det är folk som har haft den i bakfickan och så har de vikts. Själv tycker jag det här är så fail att det blir roligt. Vad säger man? Det var bättre förr? ;) 
Angående 6+ tycker jag själv den är FÖR stor. Den verkar liksom vara jobbigt stor och lite för smal för min smak. Hmh.. Vill faktiskt hellre ha 5s än dom senaste. Tycker 5s verkar vara grym och den är fortfarande inne, den nya Iphone kostar typ 9 lax, är den verkligen värd det? Hmh.. 







haha
Publicerat den

Hejsan! 

Förlåt för att jag inte bloggar som jag egentligen ska. Men skolan tar så mycket energi och senaste veckan har jag känt mig lite sjuk till och från. Nu är jag förkyld, helt täppt i näsan och jag försökte prata tidigare idag men herre jag vet inte vad som hände haha.. Låter som en gammal tant som inte vet vad en halsduk och halstabletter är. Sorry men så är det..:)

Nästa vecka går jag förmiddag så ska försöka blogga nästa vecka. Men som sagt, skolan tar mycket av min energi och skolarbetet måste gå före typ allt annat. 

Hoppas att ni mår bättre än mig! Och juste, till alla som kan rösta så gå och gör det!! Önskade att jag själv kunde rösta, vet exakt vilket parti jag skulle rösta på! :)) 

Dålig selfie från nån dag denna vecka när jag var påväg till skolan! Haha..:)



folk i detta samhälle
Publicerat den

Ett fett förlåt för att jag är så bitter i detta inlägg men måste skriva av mig och berätta vad jag tycker och känner. 

Imorse när jag skulle åka till skolan så hann jag inte knyta skorna på morgonen. Skulle jag gjort det skulle jag inte kommit i tid till skolan. Hur som, jag märker först på centralen att jag inte knutit skorna så jag går på tåget mot Thorildsplan och knyter skorna på tunnelbanan. Snett mitt emot mig sitter en typ 40 årig man och när jag lägger upp ena benet på det andra och börjar knyta så råkar jag inte slå, inte "klappa" utan nudda honom på knäet. NUDDA. 
Några sekunder senare händer det igen och nu har jag knutit klart. Så jag kollar honom i ögonen och säger "förlåt" och försöker släta över det hela med ett leende. 
Gissa vad jag får tillbaks?? Ett argt uttryck i ansiktet och typ någon "hat blick". (????!!!!)

Det kändes som att han tog det hela fel. Vet inte om det var så att han såg det som att jag flirtade med honom eller nått. Eller om han bara hade en dålig dag eller liknade. 
Men ändå, om han tog det som något annat än en förlåtelse från en främling så är detta samhälle helt sjukt. Varför är vi så kalla mot varann?? Varför är vi inte trevliga mot varann?? VAD är vi så rädda för?? 

Kan inte ba svenska folket växa upp någon gång?!