biokväll!
Publicerat den

Tjabbaaa! 

Ikväll så har jag och min syster varit på bio på Rigoletto och sett filmen the other woman! När vi skulle åka dit så åkte vi som vanligt från Ropsten, men jag trodde att bion var på Sergel så vi åkte till tc istället för att gå av vid Östermalmstorg. Grejen var att jag kände på mig när vi var i Östermalmstorg att vi skulle göra något där men jag kom inte på att bion låg närmare där än om vi gick av vid tc. Det är först när vi går på Drottning gatan Amanda frågar vad vi gör där! Haha, då kommer jag på att vi gått fel. Men tänk ändå att kroppen kan känna av något som ska göras trots att inte hjärnan "hänger med"? :)) 

Jag kommer skriva mer om filmen imorgon! Vad har ni/ska ni göra denna kväll? 

jag innan bion haha "mandin kan du ta kort på miig" syrran ba "aah men okej dåå" haha, tur att man har henne:) 
snacks! (hatar det ordet men asså ok) 
köpte även ett nytt skal till mobilen påväg hem! tog bara första bästa som var helt ok fint! :)) 




det var den FETASTE konserten evaa
Publicerat den

Godmorgon! 

Igår så åkte jag och min syster till Miley konserten i Globen. Trots typ stress och oro från min sida innan så var detta den bästa kvällen typ någonsin! Jag kunde inte ha frågat om mer, konserten var SÅ FET och Miley levererade hela tiden:DD Måste säga att jag tyckte hennes konsert var bättre än Justins, sorry men aah. Justin var mer ego och pratade inte så mycket på scen mer än det han skulle säga typ och sjöng bara sina egna låtar och stod bara på den "främre" scenen eller vad man säger. Det var inte ens utsålt och Miley sjöng några låtar som inte var hennes egna, mer äldre låtar som Jolene och några andra. Dessutom sjöng hon några låtar på en scen längre bak, när hon dök upp där sa hon "hello back there!" eller något sånt. Miley pratade mer, allt var liksom mer spontan och roligare. :))
Nu känns det som om jag säger att jag typ hatade Justins konsert men nej nej så är det inte. Haha! Jag tycker de var bra på olika sätt bara det att Mileys "vinner" om ni förstår..? Haha lol ok:)) 

vi satt faktiskt ganska nära scenen på sidan! man såg henne sjukt bra tycker jag! 
ser ni ballongerna? när hon kom så smälldes alla ballonger och då visste alla att hon skulle börja. Justin började med en ganska tyst film typ.. mm 



alltså ikväll
Publicerat den

..Ska jag till Globen med min syster och vi ska gå på Miley konserten och alltså behöver jag säga något mer?! Det kommer bli så j****kla FETT! Har verkligen längtat att gå på konsert efter att jag var på Justin konserten! 
Nu får man hoppas att hon inte kommer bli typ 2 timmar försenad som Justin var, det var lite segt faktiskt. Men sen kom han ju och man glömde hur länge man väntat. :)) 






shoppingen från idag!
Publicerat den

Här kommer bilder på det jag shoppade i Täby centrum igår, är så nöjd med allt och allt detta behövde jag! :)) 
 
 
bilden på den gråa toppen är tagen bakifrån eftersom det inte var något speciellt på den främre sidan som ni ser på toppen på sista bilden:) 



shopping i Täby centrum idag!
Publicerat den

Torsdag och ledig! Känns helt underbart och en långhelg sitter verkligen på sin plats! Idag åkte jag, min syster och mamma till Täby centrum och shoppade! Vi åt också lunch på Vapiano, tog carbonara och den var såå god!:)) Det var hur som helst så roligt då jag inte har shoppat på länge! Var verkligen in need of some new clothes! Fick bland annat med min ett par shorts (äntligen!!), några toppar, en kjol som jag ska ha på niornas lunch och lite andra småsaker. Men visar er snart allt!:D
 



mitt horoskop - Vattuman
Publicerat den

Sötnosar överallt, kära Vattuman, och du är flirtigare än på länge. Många är ute på resande fot med sin egna speciella sötnos, eller spenderar hela dagarna dagdrömmandes om den där alldeles perfekta främlingen du såg på biblioteket igår. Mycket tyder på att en långväga resa börjar bli verklighet, och att den kan bli precis det du behöver för att fördjupa din förståelse av dig själv, din framtid och livet i stort.



thanks God it's Fri... Wednesday!
Publicerat den

Hej bloggen!
 
Det har minst sagt varit en jobbig vecka, trots endast tre dagars skola. I måndags hade jag hade ont i magen hela dagen för att jag var stressad från början av dagen precis. Hade en redovisning som gick bra, övade på ett litet annat sätt än jag brukar göra när jag ska redovisa. Det var nästan kul att stå där framme och PRATA och inte sjunga som jag annars alltid ser fram emot och tycker ska bli lika kul. Men det är inte samma sak, när jag pratar under press kommer jag väldigt mycket enklare bort mig än när jag sjunger. NOG OM DET haha.
 
Igår var jag först i skolan, hade 2 timmars kör och typ en till lektion. Sen åkte jag till sjukhuset, träffade mamma där och vi träffade en dietist. Vi gick igenom lite vad man ska äta och hur jag ska äta. Det finns vissa saker jag inte kan äta och vissa saker jag kan äta utan att jag ska må dåligt efteråt. Men det gick bra och jag är nöjd! Nu ska jag bland annat börja testa laktosfri mjölk ett tag och se om det kanske hjälper.. Mm får se. :))
Sen var jag barnvakt i några timmar, men timmarna gick fort och hon var lite trött så vi kollade på TV i typ en halvtimme och borstade håret på hennes barbies. Haha :))
 
Nu har jag skickat in den sista uppgiften någonsin i grundskolan, känns skönt. 10 år, det var liksom det och nu är jag färdig med grundskolan! Endast 3 år kvar innan jag kan börja jobba massor och flytta hemifrån! :DD
 
 
gammal bild men känner lite så "YEA skolan är sluuuuut för några måndader!!"
 



att alltid sträva efter förändring
Publicerat den

Alltså ok, den rubriken är typ jag. Man skulle kunna att rubriken talar om vem jag är lite grann. Jag strävar efter förändring mer eller mindre hela tiden. Men just nu, behöver jag det mer än någonsin. Jag vet att det är 3 veckor var till sommarlovet, att jag ska börja på gymnasiet och att min vardag kommer ändras, men ändå.
 
Jag har nog alltid varit såhär, fast undermedvetet. När jag var liten hade jag hur många kompisar vilket gjorde att jag hade något att göra efter skolan varje dag. Var det tråkigt att vara med den ena kompisen så var jag med någon annan tills jag började tycka att det var tråkigt att vara med den så jag gick tillbaks till den första kompisen. Jag byggde kojor med den ena kompisen och cyklade runt i kvarteret med den andra.
 
När jag gick i åttan var jag nästan tvungen att byta klass, dels personliga anledningar men också för att jag behövde den där förändringen. Samma människor och samma lärare ett år till, den där tanken fick mig att vilja byta skola och jag minns att ja grät, skakade och hade sån panik när jag fick byta sådär på direkten. Så till nian bytte jag klass, bästa jag gjort för mig själv! :))
 
Nu känner jag att jag strävar efter förändring i min omgivning. Att åka till en annan stad skulle nog stilla mina begär för ett tag. Jag vet att jag kommer åka till Island snart och jag kan knappt bärga mig! Som tur var så åkte jag och alla nior i min skola till Björnö i onsdags och sov i tält. Det var förändring för ett litet tag, inte samma gamla vanliga och det var underbart med något annat!
 
Det finns självklart saker och kompisar som jag aldrig tröttnar på, som jag skulle vilja ha runt om mig hela tiden och ställen jag skulle vilja vara på jämt! Men jag måste "spara mig", typ vänta och få längta för annars blir jag FÖR van och tycker det är som allt annat tillslut. Jag har lärt mig att försöka variera så mycket som möjligt i min vardag så att jag inte får den där panik känslan. Jag brukar plugga på olika ställen hemma, ena dagen i mitt rum och nästa dag i köket, försöker att alltid hitta ny bra musik (för jag blir så glad av musik) för då händer något nytt. Läsa nya bloggar, göra någon ny övning på gymmet, bada istället för att alltid duscha. Men ändå.. Jag strävar alltid efter förändring.
 
Har någon av er samma problem?
 
gammal bild som jag ej lagt upp innan, btw känns som att jag gått ner lite i vikt sen den där bilden togs.. WOHOO:))) haha



confessions
Publicerat den

 
 *Jag mår dåligt av "plock godis" och läsk. Jag blir så snurrig, trött i hjärnan men typ pigg i kroppen av det. Men jag blir inte det av bubbelvatten, Celsius, choklad som finns i papper i papper och chips? Det är att tacka Gud för, för att jag älskar allt det men aah.. Det är konstigt. 
 
*Varje gång jag vaknar på morgonen när det är helg och mina föräldrar är uppe går jag nästan alltid förbi pappa först på väg till köket, så då vinkar vi alltid till varan, till mamma vinkar jag inte. haha :))
 
*Jag tycker väldigt synd om folk som måste känna svartsjuka/avundsjuka för typ allt en eller flera andra personer gör. Som tur är känner jag väldigt sällan avundsjuka, jag försöker istället alltid vara glad för den personen och tänka på vad jag själv har eller ska göra.
 
*Jag ger väldigt sällan upp när det gäller praktiska saker, allt från att fläta andras hår till att lära mig en ny låt text. Jag vet att om det blir fel, så gör det inte så mycket, för det är bara att börja om eller fortsätta.
 
*När jag blir stor vill jag först bo i en lägenhet så centralt som möjligt. Sen vill jag åka till Australien och se det, verkar helt underbart där! Sen vill jag typ gifta med mannen i mitt liv, sen vill jag flytta till Skåne och bo i ett stort, ganska gammalt hus nära havet. En mysig hund ska jag ha också, har redan bestämt att min hund kommer heta Mio :))
 
 



jihoo det är helg!
Publicerat den

God morgon! (lägg ingen större vikt vid rubriken.. detta med rubriker är inte min grej haha)
 
SÅ skönt att få sova ut och inte bli väckt av någon väckarklocka! Har verkligen längtat efter helg hela veckan! Idag så ska jag möta upp Natti och vi ska gå en liten promenad och sen sätta oss någonstans sola! Det ska bli så mysigt, har saknat Natti. Anledningen till att vi inte träffats är pga skolan för min del. Shit vad skolan är utmattande, jag ligger typ i min säng helt död vissa helger. Ursäkta men fy f*n för det..
 
Ajja, nu ska jag äta upp mina mackor med Aromat på, alltså jag älskar Aromat! Det är godast med tomater på mackan, det är sååå gott! :D
 
fick btw nya SOLO igår och har bara bläddrat igenom den snabbt men denna SOLO verkar vara riktigt bra! :D



lördags morgon
Publicerat den

God morgon!
 
Idag har det varit en lugn morgon, det är sällan det är tyst på morgon hemma hos mig så såg till att sova länge idag! Vaknade för typ 2 timmar sen, har ätit lite frukost, fotat lite och smsat lite. :)) Idag planerar jag att åka och gymma och i alla fall försöka plugga liiite.
Det känns så tråkigt att plugga, det är liksom samma sak hela tiden, man ska lära sig det som står i boken, för att sen nästa dag repetera. Alltid samma sak och jag vet att jag inte får tänka såhär, har ju 3, för mig, självklara år kvar i skolan. Gillar mer att träna, man får använda kroppen mer än hjärnan, haha och jaa det är min grej. :DD
kollat lite på olika Youtube videos nu på morgonen, haha det är inspirerande!
trött och allt men ändå såååå glad över att det är helg! längtat hela veckan!