en bra fredag!
Publicerat den

Halloj!
 
Idag tog jag mig ut med mina föräldrar till Djurgården och gick till Stora Skuggans Wärdshus. Det finns ett nyöppnat cafè där som heter Carolas Eko och som var sååå gott! Maten var fräsch och allt är ekologiskt vilket jag verkligen gillar! Man fick också kaffe efteråt och små, jättegoda och fräscha sallader till maten! Jag tog pannkakor och en varm choklad till, åt verkligen maten med gott samvete. :) 
 
Sen gick vi runt lite på Djurgården, förbi 4H gården med hästar och getterna. Är dock rädd för getter för när jag var på ett annat 4H läger när jag var kanske 11-12 så skulle jag mata getterna. Det slutade med att jag sprang över hela gården, hoppade över  staketet och rakt in i skogen och buskarna för att varenda get sprang efter mig. Haha! :)
 
 


 



good morning
Publicerat den

Gick upp 5.50 imorse för att åka till Arlanda med syrran och säga hejdå. Kommer sakna henne även fast det bara är några dagar hon ska vara borta! Sen åkte jag och pappa hem, handlade på vägen och nu har jag placerat mig i min säng. Här kommer jag nog stanna en stor del av dagen, men det är jag värd! Ska även försöka plugga idag :))
 

Finaste syster <333



4-10
Publicerat den

Regnig söndagsmorgon, fan vad underbart. 

Har varit så himla stressad denna vecka, har känt att jag behövt göra saker hela tiden & kraven har bara växt helt tiden. Så i fredags eftermiddag när jag skickade in super jobbig hemtenta så släppte kraven vilket var SÅ skönt!! 
Jag & några fina vänner hade planerat en överraskningsfest för Moa & Linnea eftersom de nyss fyllt år, så jag tog hem dom till en kompis efter skolan & festen blev mer än lyckad! :) 

Annars har veckan bestått av en obligatorisk plocksallad, promenader & många fler Loka päron än vad som nog är bra att dricka.. 




lägenhetsdrömmen
Publicerat den

Jamen asså lägenhets drömmen fortsätter. Tänker på detta varje dag. Men för varje dag som går, kommer jag ett steg närmre den dagen jag kommer köpa min egna lägenhet.
 
 
Alla bilder är lånade från Tumblr.



söndagen
Publicerat den

Halloj!
 
Idag mitt på dagen var jag i Nacka Gymnasium med mamma på ett inforamtionsmöte för de som ska åka på språkresa i sommar. Som ni kanske vetska jag åka till USA i sommar, närmare bestämt Florida. Mamma fråga om jag var exited, jag svarade att jag är livrädd. Tänk om jag inte får någon vän? Haha ajja, det löser sig. Sen åkte vi till Nacka Forum och köpte en svart, större resväska till resan, åt på Waynes (fick smaka Mockan(?), världens godaste!!) och pratade om framtiden. Idag är en dag jag verkligen drömmer om att få ha min egna lilla lägenhet i stan! Men hörrni en dag så, och ja.... shit den dagen! ;)
 
Jag tog en surdegsmacka med salami och en caffe latte med karamellsmak som vanligt! ;))