Gäster sista augusti
Publicerat den

Idag har det varit en bra dag! Eftersom att syrran fyllde år i onsdags så firade vi henne med några nära från släkten idag! Var trevligt och vi åt super god mat! Men mer om det i nästa inlägg. Hehe.. Vad har ni gjort idag? :)
Vi kunde inte vara seriösa, helt omöjligt.. HAHA!



Eeuuuu AKA i-landsproblem
Publicerat den

Okej, nu har det gått för långt. Jag fattar liksom inte hur jag lyckas..? Jag kan ta denna dag som exempel, idag var jag fräsch till en början (hehe). Men redan efter första lektionen kände jag mig så himla ofräsch, ville bara hem och duscha riktigt kallt, klippa naglarna, städa mitt rum och äta frukt och grönsaker. Det har varit såhär varje dag nu hela veckan trots att jag duschar varje kväll och tvättar håret varannan till var tredje kväll. Det beror på gympa lektionerna och också det att jag hatar att tvätta håret varje kväll.
Yepp, så nu har jag bestämt mig att utmana mig själv för kommande vecka. Jag ska känna mig fräsch och framförallt se fräsch under hela dagen. För.. Stackars alla som ser mig i plugget såhär..? Javisst, alla har sina "bad hair days" osv men inte varje dag i veckan. Sen kan det ju vara kul och för mig att se om jag lyckas..?
 
Har i alla fall duschat länge i iskallt vatten nu, klippt naglarna och smörjt in mig med body lotion från VS (standard BTW)... HAHA!
 



Shivoooy
Publicerat den

Glömde att jag hade blogg nästan, haha! I onsdags åkte jag och klass kompisar till naturhisoriska och gick runt där + lyssnade på en föreläsning. Nu i helgen har jag och klassen varit på klassresa på Gotland. Var faktiskt roligt att se hur "den nya" klassen var och jag tycker resan var mysig! Jag kom hem runt tio igår kväll och idag har jag bara varit i skolan, fast jag funderar på att åka in till centrum en snabbis och köpa nya hörlurar. Hm..
 



De senaste dagarna
Publicerat den

 De senaste dagarna har varit bra då jag bland annat fått svar från rektorn på skolan angående klassbyte. Det är en sådan lättnad att veta att det sista året i grundskolan kommer bli toppen! YEEY! Annars så har dagarna denna vecka varit relativt okej, men igår sabbade jag typ allt för mig själv.
Klockan åtta på kvällen säger nästan alla på kik och sms att de är i Kungsan på We Are Sthlm grejen. Jag tänkte typ att jag skulle dit, men mitt när jag var halvt klar att åka så kom jag på att mor och far inte var hemma. Mobilerna hade de inte med sig så jag kunde inte få tag i dem och säga att jag skulle åka. Inte nice, inte nice.. Så det slutade med en hemmakväll som var rätt seg.. Haha! Hoppas eran kväll var desto bättre!
 
Bilder från de senaste dagarna
 
 
 
 
 
 



Sommaren har varit nice
Publicerat den